Explozia de la stația GPL din Crevedia a distrus o familie

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Procurorii Parchetului General au efectuat percheziții la Primăria Crevedia după exploziile de la stațiile GPL – incomod-media.ro

Explozia de la stația GPL din Crevedia a avut consecințe tragice pentru o familie nevinovată. În urma incidentului, un bărbat a decedat din cauza unui infarct provocat de panica creată de explozie. Echipa medicală a încercat să-l resusciteze, dar fără succes. Astăzi, am primit trista veste că soția acestuia a pierdut și ea lupta pentru viață. Femeia suferea de arsuri pe 95% din suprafața corpului și a fost transportată la Spitalul Floreasca din București, unde medicii au depus toate eforturile pentru a o salva.

Potrivit informațiilor obținute pe surse, cei doi soți se aflau în casă atunci când s-a produs explozia. Bărbatul a pierdut-o din vedere pe soție și a pornit în căutarea ei prin gospodărie. Din nefericire, când a găsit-o, aceasta era acoperită de arsuri grave.

Catastrofa de la Crevedia, care a avut loc pe data de 26 august 2023, a lăsat în urmă și alte victime. În total, 56 de persoane au fost rănite, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului Afacerilor Interne – 39 pompieri, 2 polițiști și 2 jandarmi.

Această tragedie evidențiază pericolul la care sunt expuși oamenii din cauza funcționării ilegale a unor instalații periculoase. Autoritățile trebuie să fie mai vigilente în monitorizarea și controlul acestor stații, pentru a evita astfel de tragedii. Este nevoie de măsuri mai stricte și de sancțiuni mai aspre pentru cei care încalcă legea și pun în pericol viețile oamenilor.

Sperăm că această tragedie va fi un semnal de alarmă pentru autorități și că vor fi luate măsuri concrete pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor. Viața oamenilor nu poate fi pusă în pericol din cauza neglijenței sau a intereselor personale., Sursa: incomod-media.ro

La Crevedia, exploziile produse la stația GPL care funcționa ilegal au distrus o familie. Aseară, a fost transmisă informația că un bărbat a decedat în urma unui infarct provocat din cauza panicii. Echipa medicală a încercat zadarnic să-l readucă la viață.

Astăzi, s-a comunicat că a murit și soția acestuia. Femeia suferise arsuri pe 95% din suprafața corpului. A fost transportată la Spitalul Floreasca din București. Cu toate eforturile depuse de medici, aceasta a pierdut lupta pentru viață.

Pe surse, am aflat că cei doi soți s-ar fi aflat în casă când s-a produs deflagrația. La un moment dat, bărbatul a scăpat-o din vedere pe soție și a pornit să o caute prin gospodărie. Se pare că infarctul a survenit în momentul când a găsit-o arsă din cap până în picioare.

În urma catastrofei de ieri, 26 august 2023, de la Crevedia, mai sunt răniți 56 de oameni, 43 fiind cadre ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv 39 de pompieri, 2 poliţişti și 2 jandarmi.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro