Evenimentul “Șahul care ne unește” la Hidroelectrica

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Evenimentul „Șahul care ne unește” organizat de Educație prin șah în parteneriat cu Hidroelectrica a adus împreună 6 dintre cei mai buni juniori ai României pentru a demonstra abilitățile lor în diverse formate de joc, precum șah orb, partide simultane și partide în echipă.

Partenerii de la Hidroelectrica au fost gazdele acestui eveniment și au susținut cu entuziasm și implicare desfășurarea activităților propuse. Prin această colaborare, s-a evidențiat importanța educației prin șah și impactul pozitiv pe care acest sport îl are în rândul tinerilor.

Timp de o zi, micii șahiști au avut ocazia să se întreacă cu angajații Hidroelectrica în partide care au pus în valoare abilitățile lor strategice și capacitatea de a gândi rapid și precis în situații tensionate.

Educația prin șah a fost promovată și încurajată în cadrul acestui eveniment, evidențiindu-se beneficiile pe care practicarea acestui sport le aduce în dezvoltarea intelectuală și personală a copiilor și tinerilor.

Mulțumiri speciale partenerilor de la Hidroelectrica pentru implicare și susținere în desfășurarea Programului Național Educație prin Șah, un proiect care aduce împreună pasionații de șah și promovează valori precum fair-play-ul, concentrarea și spiritul de echipă.
Sursa: Federația Română de Șah.

„Șahul care ne unește” un eveniment marca Educație prin șah în parteneriat cu Hidroelectrica în cadrul căruia 6 dintre cei mai buni juniori ai României au făcut demonstrații de șah orb, simultan și partide în echipă și împotriva angajaților. Mulțumiri partenerilor de la Hidroelectrica pentru găzduire și susținere! Să fie șah! Să fie Educație prin șah! Educație prin Șah la Hidroelectrica! Partenerii noștri de la Hidroelectrica și-au petrecut ziua întrecându-și forțele cu 6 dintre cei mai buni juniori ai …României! Micii șahiști au făcut demonstrații de șah orb, simultan și partide în echipă și împotriva angajaților! Mulțumim, Hidroelectrica pentru găzduire și pentru susținerea Programului Național Educație prin Șah!



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Evenimentul de Decorare a Drapelului de Luptă la Suceava

Astăzi, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, a avut loc un eveniment deosebit, dedicat Decorării Drapelului de Luptă...

Read More...

Startul celei de a 23-a ediții Ioana Cup din cadrul Raiffeisen Bank ITF Pro Tour Romania

In data de 19 mai 2024, a avut loc cea de-a 23-a editie a Ioana Cup, un eveniment de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro