Eroul din parc

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Fură copilul! Răpește copilul!
Mă aflam ieri în parc cu soția și copilul când am auzit zgomot, zarvă, țipete de ajutor. Am observat o altercație între un bărbat și 2-3 femei, care trăgeau de un copil. Inițial, am crezut că e vorba de o problemă de familie.
În parc, era multă lume, dar nimeni nu intervenea. M-am apropiat și am văzut că bărbatul violent era într-o stare euforică, posibil să fi consumat alcool, și încerca să smulgă copilul din brațele mamei. Trăgea de micuț atât de tare încât îi rupsese hăinuțele și scutecul.
Nu am stat pe gânduri, m-am dus și l-am imobilizat pe agresor. Între timp, alt domn din parc a sunat la 112 pentru a chema serviciile de urgență, poliția și ambulanța. L-am ținut imobilizat până la venirea Poliției.
Aceasta este experiența trăită ieri de colegul nostru, maior Tănase Daniel, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Hunedoara. În timp ce se afla în concediu de odihnă, el a intervenit pentru a imobiliza un bărbat violent și pentru a aplana o situație conflictuală în care era implicat și un copil. Ulterior, agresorul a fost preluat de echipajele sosite la fața locului, urmând a se continua cercetările.
Daniel, care s-a alăturat Jandarmeriei din decembrie 2012, nu este la prima intervenție de acest fel. În urmă cu 3 ani, tot în timpul liber, el a intervenit și a acordat primul ajutor în cazul unui grav accident de circulație pe tronsonul de autostradă dintre Alba și Hunedoara, când un autoturism în care se aflau și copii, s-a răsturnat în fața sa.
Povestea lui Daniel este un exemplu de curaj și omenie pentru noi toți și ne mândrim că face parte din echipa Jandarmeriei Române. Felicitări, Daniel, și îți mulțumim!

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro