Diplomația în acțiune: O zi de neuitat în Brașov…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Diplomația în acțiune: O zi de neuitat în Brașov

Pe 24 iulie, doamna ambasador Kathleen Kavalec a efectuat o călătorie informativă în Brașov, reafirmând legăturile neclintite dintre națiunile noastre.

Primită cu căldură de primarul Allen Coliban și de viceprimarul Flavia Boghiu la Centrul CATTIA pentru Refugiați, doamna ambasador a aflat despre sinergia remarcabilă dintre administrația locală a Brașovului, autoritățile naționale române, organizațiile internaționale, sectorul privat și ONG-urile. Împreună, eforturile lor au avut un impact pozitiv asupra vieților a peste 3.000 de refugiați ucraineni, aducând o speranță, care luminează orașul. La centrul CATTIA, ambasadorul a mulțumit și activistului premiat Radu Hossu pentru eforturile sale neobosite de a oferi asistență umanitară ucrainenilor aflați în nevoie.

Captivată de viziunea unui mediu mai verde, doamna ambasador Kavalec a purtat discuții fructuoase cu Barbara și Christopher Promberger. Ei au împărtășit inițiativele de mediu inspiratoare desfășurate de Fundația Carpathia, dedicată conservării zonelor mari de pădure din spectaculoșii Munți Carpați ai României, încă din 2009.

În căutarea prosperității, doamna ambasador Kavalec a discutat cu primarul Coliban și viceprimarul Boghiu despre noi oportunități de investiții americane în zona vibrantă a Brașovului și a aflat despre ambițioasa viziune a orașului de a deveni capitala verde a României și a UE, sub conducerea primarului Coliban. Ambasadoarea Kavalec s-a întâlnit, de asemenea, cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie a Brașovului, promovând dialoguri pentru consolidarea legăturilor comerciale și de investiții dintre Statele Unite și România.

Această vizită simbolizează puterea parteneriatului nostru și hotărârea colectivă de a crea împreună un viitor mai luminos.
Data: 2023-07-24 19:22:46

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

8 commentsOn Diplomația în acțiune: O zi de neuitat în Brașov…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro