Dinamo București se alătură European North Basketball League (ENBL) – Sezonul 2024-25

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În sezonul 2024-25, Dinamo București va face parte din ENBL (European North Basketball League), alăturându-se astfel echipei CSO Voluntari în această competiție destinată țărilor din nordul, centrul și estul Europei.

Această decizie marchează o nouă etapă în evoluția baschetului românesc, oferind oportunitatea jucătorilor de a se măsura cu echipe de renume din alte țări europene.

În trecut, ENBL a avut ca participante echipe precum Bakken Bears, Zielona Gora, Tartu Ulikool, Landstede Hammers, Anwil Wloclawek sau BC Kalev/Cramo, ceea ce confirmă nivelul competitiv al ligii.

Dinamo București se pregătește să intre într-o competiție acerbă, dar acest lucru oferă oportunitatea de a crește performanțele și de a-și consolida poziția în peisajul baschetbalistic european.

Echipa alb-roșie se alătură unei companii selecte și este determinată să facă o impresie puternică în ENBL, subliniind astfel importanța și potențialul baschetului românesc în contextul european.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

BASCHET. Sezonul 2024-25 vine cu o incursiune în baschetul european! Dinamo București se alătură ENBL (European North Basketball League) și devine a doua echipă din România care va activa în competiția destinată țărilor din nordul, centrul și estul europei după CSO Voluntari. Alb-roșiii întră așadar într-o companie selectă, în trecut, turneul având ca participante echipe de renume precum Bakken Bears, Zielona Gora, Tartu Ulikool, Landstede Hammers, Anwil Wloclawek sau …BC Kalev/Cramo. #dinamo #dinamobucuresti #csdinamo #dinamobaschet #enbl #bewarethepack


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro