Delegația României pleacă spre Antalya pentru a participa la Campionatele Europene de gimnastică aerobică

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Delegația României a plecat în Turcia pentru a participa la Campionatele Europene de gimnastică aerobică, eveniment care se va desfășura în perioada 17-19 noiembrie la Antalya. Echipa românească este formată din 23 de sportivi, care vor concura în diferite probe: Individual feminin și masculin, Perechi Mixte, Trio, Grup și Dans Aerobic.

Printre sportivii români care vor reprezenta țara se numără Mădălin Boldea, Darius Branda, Sandra Dincă, David Gavrilovici, Leonard Manta, Daria Mihaiu, Vlăduț Popa, Claudia Ristea, Larisa Șuiu, Antonio Surdu, Daniel Țavoc, la categoria seniori. La juniori, România este reprezentată de Raisa-Ioana Alexe, Alexandra-Ioana AndreI, Daniel Anton, Maia Balogh, Alexandru Berbece, Bianca Cimpan, Isabel Colioglu, Mara Dragomir, Melissa Fărcuța, Emma-Maria Rotaru, Bianca Voicu și Maria-Alessia Vrancianu-Panciu.

Delegația este însoțită de antrenoarele Mădălina Cioveie și Mariana Mezei, arbitrele Cristina Dulgheroiu și Cristiana Spînu, șefa de delegație Maria Fumea, precum și de personalul medical Petra Teleman și Răzvan Spirescu. De asemenea, Alina Drăgan, Președintele Comitetului Tehnic al gimnasticii aerobice din cadrul European Gymnastics, va fi prezentă la competiție.

La ultima ediție a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică, care a avut loc în 2021 la Pesaro, delegația României a obținut 11 medalii: 2 de aur, 5 de argint și 4 de bronz. Mulți dintre gimnaștii care au obținut medalii acum doi ani vor concura și în Turcia.

Această competiție este o oportunitate importantă pentru sportivii români de a-și demonstra abilitățile și talentul în fața unui public internațional. Ei au pregătit intens în ultimele luni și se află într-o formă excelentă, astfel că ne așteptăm la rezultate bune din partea lor.

Le dorim mult succes gimnaștilor noștri și sperăm ca ei să aducă noi medalii acasă. Hai România!

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Toamna se numără medaliile! Delegația României a plecat în această dimineață spre Antalya pentru a participa la Campionatele Europene de gimnastică aerobică. 23 de sportivi români vor concura, în perioada 17-19 noiembrie, la Individual feminin și Individual masculin, Perechi Mixte, Trio, Grup, Dans Aerobic: Mădălin Boldea, Darius Branda, Sandra Dincă, David Gavrilovici, Leonard Manta, Daria Mihaiu, Vlăduț Popa, Claudia Ristea, Larisa Șuiu, Antonio Surdu, Daniel Țavoc, la s…eniori și Raisa-Ioana Alexe, Alexandra-Ioana AndreI, Daniel Anton, Maia Balogh, Alexandru Berbece, Bianca Cimpan, Isabel Colioglu, Mara Dragomir, Melissa Fărcuța, Emma-Maria Rotaru, Bianca Voicu, Maria-Alessia Vrancianu-Panciu la juniori. Gimnaștii români sunt însoțiți de Mădălina Cioveie, Mariana Mezei (antrenoare), Cristina Dulgheroiu, Cristiana Spînu (arbitre), Maria Fumea (șef de delegație), Petra Teleman și Răzvan Spirescu (personal medical). Alina Drăgan va fi prezentă la competiție în calitate de Președinte al Comitetului Tehnic al gimnasticii aerobice din cadrul European Gymnastics. La ultima ediție a campionatelor europene, Pesaro 2021, delegația României a câștigat 11 medalii (2 de aur, 5 de argint și 4 de bronz). 10 dintre gimnaștii medaliați în urmă cu doi ani vor concura și în Turcia (Mădălin Boldea, Darius Branda, Sandra Dincă, David Gavrilovici, Leonard Manta, Daria Mihaiu, Vlăduț Popa, Claudia Ristea, Larisa Șuiu și Daniel Țavoc). Mult succes gimnaștilor noștri! Hai România!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Premieră în Justiție. Imaginea lui Ceaușescu pe prelata unui camion i-a adus dosar penal unui locuitor din Zalău

Fotografia alb-negru de pe camionul surprins pe Valea Oltului era însoțită de textul: „Singurul conducător român cu sânge de...

Read More...

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro