Conferința finală a proiectului „România BeActive” – 26 martie, București

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Conferința finală a proiectului „România BeActive” este un eveniment important ce va avea loc pe 26 martie în București. Organizatorii sunt Agenția Națională pentru Sport, Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Institutul Național de Cercetare pentru Sport.

Evenimentul va fi o sesiune de instruire și informare despre oportunitățile de finanțare pentru entitățile sportive publice sau private. Printre subiectele abordate se vor regăsi rezultatele proiectului „România BeActive”, obiectivele pentru viitoarele ediții și oportunitățile de finanțare oferite de Erasmus+.

Formatorii care vor susține sesiunile sunt Anca Ionescu, Managerul proiectului „România BeActive”, Dan Boboc de la Institutul Național de Cercetare pentru Sport și un reprezentant al Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Pentru a participa la conferință, reprezentanții entităților sportive trebuie să se înscrie completând un formular disponibil online. Este important de menționat că poate participa doar câte un reprezentant/instituție.

Evenimentul se anunță a fi unul informativ și util pentru cei implicați în domeniul sportului, oferind informații despre finanțare și oportunități de colaborare la nivel european.
Sursa: Federația Română de Șah.

Conferința finală a proiectului „România BeActive” va avea loc pe 26 martie, între orele 9:00 și 15:00 în București! Organizatorii proiectului finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+ sunt Agenția Națională pentru Sport, împreună cu Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Institutul Național de Cercetare pentru Sport. Conferința va avea formatul unei sesiuni de instruire/informare în domeniul oportunitățilo…r de finanțare pentru structurile care activează în domeniul sportului, fiind destinată exclusiv reprezentanților de entități sportive publice sau private. Iată structura finală a conferinței BeActive Info Day: ✦ Sesiune despre rezultatele proiectului „România BeActive” (Săptămâna Europeană a Sportului 2022/2023) și obiectivele pentru edițiile 2024/2025; ✦ Sesiune despre oportunitățile de finanțare Erasmus+ oferite de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale; ✦ Sesiune despre oportunitățile de finanțare Erasmus+ oferite de Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură (proiecte depuse direct la Bruxelles). Formatori: Anca Ionescu, Manager proiect România BeActive, Agenția Națională pentru Sport; Dan Boboc, reprezentant Institutul Național de Cercetare pentru Sport, fost Expert Evaluator EACEA Bruxelles pentru proiecte din Componenta Sport a programului Erasmus+; Reprezentant Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale; ✎ Reprezentanții entităților sportive (publice sau private) care doresc să participe vor fi selectați în ordinea înregistrării după completarea acestui formular de înscriere: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeSaDEqybQVWVUJ_L…/viewform Atenție: poate participa doar câte un reprezentant/instituție!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Misterioasele linii de la Nazca: O istorie desenată în pământ

Misterioasele linii de la Nazca reprezintă unul dintre cele mai fascinante și enigmatice fenomene arheologice din lume. Situate în...

Read More...

Explorând evoluția prin tehnici de biologie moleculară

Evoluția este un proces fascinant care a modelat lumea în care trăim astăzi și care continuă să ne surprindă...

Read More...
A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro