CCIA Timis promoveaza viitorul agribusiness-ului romanesc

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Presedinta Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Florica Chirita, a participat, ieri, la deschiderea oficiala a celei de-a VII-a editii a FoodIntelForum – Agribusiness – Productie alimentara / bauturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment gazduit de Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, sub cupola Leader Space.

Mesajul de bun venit a fost adresat de Razvan Teodorescu, prorector al USAMV Bucuresti, urmat de discursurile sustinute de Florica Chirita, presedinte CCIAT, Gabriel Biris, managing partener Biris-Goran Legal&Tax si Petre Roman, presedinte Universitatea UMEF Geneva.

Florica Chirita a subliniat importanța unui viitor verde și sănătos pentru agricultură, în contextul schimbărilor climatice și a nevoii de sustenabilitate. De asemenea, a evidențiat rolul Camerelor de Comerț din România în promovarea unui mediu de afaceri durabil și competitiv.

De asemenea, președintele CCIAT a prezentat Forumul Internațional de Afaceri care va avea loc la Timișoara între 9 și 10 mai, invitând participanții să se alăture acestui eveniment unic în peisajul cameral românesc.

La discuțiile ulterioare ceremoniei oficiale, Florica Chirita și Stana Stoianov, director în cadrul CCIAT, au avut întâlniri cu Robert Hellwagner, CEO Selgros, și cu Bogdan Popovici, director al BucharestFoodSummit, pentru a prezenta aspecte din activitatea Camerei de Comerț timișene și pentru a-i invita ca parteneri la evenimentele de anvergură organizate de CCIAT.

FoodIntelForum 2024 a adunat fermieri, antreprenori, bancheri, mari retaileri, specialiști fiscali și reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai administratiilor centrale și locale, pentru a discuta despre viitorul agribusiness-ului românesc. Evenimentul a reprezentat o oportunitate excelentă pentru networking și schimbul de idei între diferitele părți implicate în industria alimentară.

Aceste întâlniri și discuții au demonstrat angajamentul CCIAT Timiș de a sprijini și promova mediul de afaceri local, consolidând astfel coeziunea și competitivitatea în sectorul agribusiness-ului. Este important ca toate părțile implicate să colaboreze în direcția unui mediu de afaceri sănătos și sustenabil, contribuind astfel la dezvoltarea unei elite de afaceri puternice și atractive pentru investitori.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Presedinta Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Florica Chirita, a participat, ieri, 24 aprilie, la deschiderea oficiala a celei de-a VII-a editii a FoodIntelForum – Agribusiness – Productie alimentara / bauturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment gazduit de Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, sub cupola Leader Space.

Mesajul de bun venit a fost adresat de Razvan Teodorescu, prorector al USAMV Bucuresti, urmat de discursurile sustinute de Florica Chirita, presedinte CCIAT, Gabriel Biris, managing partener Biris-Goran Legal&Tax si Petre Roman, presedinte Universitatea UMEF Geneva. (Vezi: https://foodintelforum.ro/)

Doresc sa va multumesc pentru invitatia de a participa la editia 2024 a FoodIntelForum, si totodata, sa felicit organizatorii pentru initiativa si pentru organizarea unui eveniment care a reusit in acesti sapte ani sa devina o adevarata platforma-program care reuneste elita mediului academic, de afaceri, politic, pentru un scop extrem de important si actual – viitorul agriculturii, un viitor verde, sanatos care sa raspunda mai bine nevoilor planetei noastre in schimbare.

Consecventa misiunii camerelor de comert din romania de a reprezenta, apara si sustine interesele membrilor sai si ale comunitatii de afaceri locale in raport cu autoritatile publice, CCIAT si-a demonstrat in cei 34 de ani de activitate vocatia de promotor al unui mediu de afaceri durabil, competitiv si inteligent. (…) CCIA Timis este un vector de business cu un foarte mare potential de a genera si consolida coeziune in mediul de afaceri.

Consider ca prin eforturile concertate ale principalilor actori din mediul politic si economic se pot contura directii strategice convergente. Putem fi astfel contributori ai unui mediu de afaceri sanatos, ai unei elite de afaceri puternica, stabila si atractiva”, a spus presedintele CCIAT in discursul sau.

Totodata, domnia sa a prezentat Forumul International de Afaceri care va avea loc la Timisoara intre 9 si 10 mai si a invitat pe cei prezenti sa participe la acest eveniment unic in peisajul cameral romanesc.

La discutiile care au urmat ceremoniei oficiale, dna Florica Chirita si Stana Stoianov, director in cadrul CCIAT, au avut intalniri cu Robert Hellwagner, CEO Selgros, si cu Bogdan Popovici, director al BucharestFoodSummit, pentru a le prezenta aspecte din activitatea Camerei de Comert timisene dar si pentru a-i invita ca parteneri la evenimentele de anvergura organizate de CCIAT.

FoodIntelForum 2024, a adunat fermieri, antreprenori, bancheri, mari retaileri, specialisti fiscali si reprezentanti ai mediului academic, reprezentanti ai administratiilor centrale si locale, pentru a discuta despre viitorul agribusiness-ului romanesc. (CCIA Timis, Rodica Olinic)

Informatii suplimentare la tel. 0722 50 31 38, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Peisajul urban dintr-o zi ploioasă

Imaginea prezentată surprinde un peisaj urban aglomerat, în care clădirile înalte își etalează fațadele impunătoare. Atmosfera pare să fie...

Read More...

Campionatele Naționale Individuale Outdoor U14 la Centrul Național de Tenis

Campionatele Naționale Individuale Outdoor U14 au avut loc la Centrul Național de Tenis, cu sprijinul sponsorului oficial Decathlon Romania....

Read More...
5 mai, Ziua Mondială a Igienei Mâinilor – Institutul Național de Sănătate Publică

Ziua Mondială a Igienei Mâinilor: Mâinile Curate Salvează Vieți

Ziua Mondială a Igienei Mâinilor, marcată pe 5 mai, reprezintă un moment crucial în promovarea igienei în unitățile sanitare....

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro