Campionatele Europene de Karate EGKF s-au desfășurat în orașul belgian Liège în perioada 14-17 septembrie – Ediția a 20-a.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La competiția recentă de arte marțiale au participat un număr impresionant de sportivi, 690 în total, reprezentând 18 țări. Printre aceștia, sportivii Clubului Rapid din România și-au demonstrat încă o dată performanțele remarcabile.

La categoria seniori, Alina Guță a obținut locul 1 în kata echipe sincron mixt și locul 3 în kata sincron feminin. De asemenea, Iorga Bianca a câștigat locul 1 în echipe kumite mixt, locul 3 în kata sincron feminin și locul 5 în kumite -55 kg U21. Bîrdeș Bogdan a ocupat locul 2 în kumite +84 kg, iar Paraschiv Irina s-a clasat pe locul 3 în kumite +68 kg.

În categoria juniori, Ivașcu Larisa a obținut locul 2 în kumite -68 kg. La categoria cadeți, Lăpușcă Ionuț s-a impus pe primul loc în kumite +70 kg și a câștigat și competiția de kumite echipe. De asemenea, a ocupat locul 3 în echipe kata sincron, împreună cu Doloman Mihai și Sîrbu Dennis.

Curca Maria a obținut locul 5 în kumite +54 kg, la categoria MCD. La categoria copii, Nastas Sara s-a clasat pe locul 2 în kumite -37 kg, iar Pui Alexandru a ocupat locul 2 în kumite echipe. Maya Ion a obținut locul 5 în kumite -32 kg.

Toți sportivii Clubului Rapid merită felicitări pentru rezultatele lor remarcabile! Aceste performanțe sunt rezultatul efortului și dedicării lor în antrenamente și competiții. Le dorim succes în continuare și suntem mândri de ei pentru modul în care reprezintă România în competițiile internaționale de arte marțiale.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

La competiție au participat 690 de sportivi din 18 țări. Sportivii Clubului Rapid s-au numărat, așa cum era de așteptat, printre protagoniști! Iată rezultatele înregistrate de luptătorii rapidiști SENIORI
Alina Guță : locul 1 – kata echipe sincron mixt/ 3 kata sincron feminin;
Iorga Bianca: locul 1 – echipe kumite mixt/ locul 3 kata sincron feminin/ locul 5 kumite -55 kg U21:
Bîrdeș Bogdan: locul 2 – kumite +84 kg
Paraschiv Irina: locul 3 – kumite +68 kg JUNIORI
Ivașcu Larisa: locul 2 – kumite -68 kg CADEȚI
Lăpușcă Ionuț: locul 1 – kumite +70 kg/ 1 kumite echipe; Locul 3 – echipe kata sincron: Doloman Mihai, Sîrbu Dennis MCD
Curca Maria: locul 5 – kumite + 54 kg COPII
Nastas Sara: locul 2 – kumite -37 kg,
Pui Alexandru: locul 2 – kumite echipe
Maya Ion: loc 5 – kumite -32 kg. Felicitări! Succes în continuare!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Inteligenta animala: Utilizarea uneltelor in comportamentul speciilor non-umane

Inteligența animală: Cum folosesc animalele unelte pentru a-și rezolva problemele de zi cu zi Dacă te-ai întrebat vreodată cât de...

Read More...

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro