Alertă în Timișoara: Polițiștii caută o fată de 13 ani dispărută

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Alertă la Timișoara, după ce o fată de 13 ani a dispărut fără urmă! A plecat ieri la școală și nu s-a mai întors

Poliţiştii din Timișoara sunt în alertă, fiind în căutarea unei fete de 13 ani dispărute încă de ieri. Potrivit informațiilor furnizate, fata a plecat ieri dimineață la școală, însă nu s-a mai întors acasă după terminarea cursurilor. Părinții au alertat imediat Poliția cu privire la dispariția fiicei lor.

Fata dispărută este Oancea Petronela Andreea și are următoarele semnalmente: înălțimea de 1,50 metri, ochi albaștri, păr lung de culoare șaten și aproximativ 45 kg. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză sport neagră, pantaloni trening negri și adidași negri cu roșu.

Poliția face un apel către oricine care ar putea oferi detalii despre persoana dispărută să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție. Informațiile primite ar putea fi deosebit de utile în găsirea fetei.

Dispariția unei persoane, în special a unui minor, este întotdeauna o situație îngrijorătoare și necesită o acțiune rapidă din partea autorităților. Cazurile de dispariție pot ascunde diverse motive, de la fugă de acasă până la răpire sau alte situații periculoase.

În astfel de situații, colaborarea între poliție și comunitatea locală este esențială pentru găsirea persoanei dispărute. Apelul autorităților către populație de a oferi orice informație relevantă este un pas important în această direcție.

De asemenea, este important ca părinții să fie atenți la comportamentul copiilor lor și să încurajeze comunicarea deschisă. Cunoașterea prietenilor și rutinei zilnice a copiilor poate fi de ajutor în astfel de situații.

Sperăm că această fată va fi găsită în siguranță cât mai curând posibil și că autoritățile vor reuși să rezolve acest caz de dispariție.

Sursa: www.sursadevest.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sunt în alertă și caută o fată de 13 ani din Timișoara, dispărută încă de ieri.

Fata a plecat ieri dimineață, în jurul orei 7.00 la școală, e strada Școlii, din municipiul Timișoara, însă după terminarea cursurilor, aceasta nu s-a mai întors acasă. Părinții au alertat imediat Poliția.

Oancea Petronela Andreea are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 de metri, ochi albaștri, păr lung, culoare șaten, aproximativ 45 kg.

Fata era îmbrăcată cu o bluză sport neagră, pantaloni trening negri, adidași negri cu roșu.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Decesul fostului luptător și antrenor de greco-romane Constantin Alexandru, în vârstă de 83 de ani, reprezintă o pierdere semnificativă pentru sportul românesc

Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid, a încetat din viață la vârsta de 83...

Read More...
 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro