Boxerii Rapidului obțin cel puțin 2 medalii de bronz la Campionatul Național pentru juniori de la Brăila

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Boxerii Rapidului au obținut cel puțin două medalii de bronz la Campionatul Național pentru juniori de la Brăila. Sportivii Radu Marian și Antonio Naie, antrenați de către Ronaldo Pavel, s-au calificat în semifinalele competiției, care are loc în sala Carantina din Brăila.

În tururile anterioare, Radu Marian a obținut victorii clare, cu scorul de 5-0, în fața lui Denis Șchiopu de la Corvinul și a lui Șerban Cristian de la CSM Pitești, la categoria 50 kg. Pe de altă parte, Antonio Naie a înregistrat două victorii prin tko, în prima repriză împotriva lui Lucian Roșu de la Unirea Focșani și în runda a doua împotriva lui Răzvan Manea de la BC Dragomiresti, la categoria 80 kg.

În continuare, Radu Marian va lupta în semifinale împotriva lui Ionuț Dragomir de la CSM Ploiești, iar Antonio Naie îl va avea ca adversar pe Csakany Adrian de la Universitatea Cluj, finalist în Cupa României. Indiferent de rezultatul obținut în aceste semifinale, sportivii de la Rapid își asigură medalia de bronz.

Semifinalele competiției vor avea loc astăzi, de la ora 15:00, iar finalele vor avea loc mâine, de la ora 11:00. Echipa Rapidului le adresează felicitări pentru performanțele obținute până în acest moment și le urează succes în continuare.

[Imaginile prezentate în articol au fost preluate de pe pagina de Facebook a echipei Rapid București.]

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Cel puțin 2 medalii de bronz pentru boxerii Rapidului, la Campionatul Național pentru juniori de la Brăila Boxerii rapidiști Radu Marian si Antonio Naie, antrenați de Ronaldo Pavel, s-au calificat în semifinalele Campionatului Național care se desfășoară în sala Carantina din Brăila. În tururile anterioare, la categoria 50 kg, Radu Marian i-a învins cu același scor, 5-0, pe Denis Șchiopu de la Corvinul si pe Șerban Cristian de la CSM Pitești. La 80 de kg, Antonio Naie a trecut prin tko in prima repriza de Lucian Roșu de la Unirea Focșani si tot prin tko, dar in runda a doua, de Răzvan Manea de la BC Dragomiresti. În semifinale, Radu Marian va da piept cu Ionuț Dragomir de la CSM Ploiești iar Antonio Naie îl va avea ca adversar pe Csakany Adrian de la Universitatea Cluj, finalist în Cupa României. Indiferent de rezultatul din semifinale, sportivii rapidiști au asigurată medalia de bronz. Semifinalele au loc astăzi de la ora 15.00 iar finalele mâine de la ora 11.00. Toate felicitările pentru ce ați realizat până acum și succes în continuare!
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Inteligenta animala: Utilizarea uneltelor in comportamentul speciilor non-umane

Inteligența animală: Cum folosesc animalele unelte pentru a-și rezolva problemele de zi cu zi Dacă te-ai întrebat vreodată cât de...

Read More...

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro