Bărbatul de 34 de ani arestat preventiv pentru agresiune asupra fiicei de 2 ani

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Fetiță de doi ani, la spital după ce a fost bătută de propriul tată! Bărbatul a fost reținut de polițiști și arestat pentru 30 de zile

Un bărbat de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 2 ani. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 4 ianuarie, când polițiștii au fost sesizați de mama fetiței, din Ciclova Română. Femeia le-a spus oamenilor legii că soțul ei ar fi lovit-o pe fetiță cu palmele peste față.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița.

Fetița a fost transportată la spital, unde a rămas internată împreună cu mama ei. În același timp, reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin au fost sesizați și au preluat în îngrijire ceilalți doi copii minori ai familiei.

Această situație tristă și revoltătoare pune în lumină problema violenței în familie, o problemă care persistă în societatea noastră și care afectează în special copiii. Este important ca astfel de cazuri să fie tratate cu maximă seriozitate și să fie luate măsuri pentru protejarea și asigurarea siguranței victimelor. De asemenea, este necesară o mai mare implicare a autorităților în prevenirea și combaterea violenței în familie.

Violenta fizică asupra copiilor nu are nicio justificare și reprezintă o încălcare gravă a drepturilor acestora. Copiii au nevoie de un mediu sigur și sănătos în care să se dezvolte și să crească armonios. Este responsabilitatea noastră, ca societate, să ne asigurăm că acești copii sunt protejați și că le este respectat dreptul la o viață fără violență.

Este important ca autoritățile să investigheze cu rigurozitate acest caz și să asigure că vinovatul va fi adus în fața justiției și sancționat corespunzător. De asemenea, este necesară acordarea de sprijin și asistență psihologică atât fetiței agresate, cât și celorlalți copii din familie, pentru a le ajuta să depășească traumele și să se recupereze.

Sperăm că acest caz va aduce în prim-plan importanța prevenirii și combaterii violenței în familie și că vor fi luate măsuri concrete pentru a proteja copiii și a garanta drepturile acestora. Copiii sunt viitorul nostru și merită să crească într-un mediu fără violență, în care să se simtă în siguranță și iubiți.

Sursa: www.sursadevest.ro

Un bărbat de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 2 ani.

Incindentul s-a petrecut în seara zilei de 4 ianuarie Polițiștii cărășeni au fost sesizați de mama fetiței, din Ciclova Română, care le-a spus oamenilor legii că soțul ei ar fi lovit-o pe fetiță cu palmele peste față.

În baza probatoriului administrat, ieri, 5.01.2024, bărbatul a fost reținut de polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru 24 de ore, în cauză cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Fetița a fost transportată la spital unde a rămas internată împreună cu mama ei.

De asemenea, în acest caz au fost sesizați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, care i-au preluat în îngrijire pe ceilalți doi copii minori ai familiei.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro