Atribuirea locurilor de parcare în Galați pentru rezidenți

BY: stiridinromania.ro In Galați, STIRILE ZILEI

Primăria municipiului Galați a publicat recent lista cererilor declarate admise pentru atribuirea unui loc de parcare în diferite zone ale orașului. Aceste zone includ Mazepa I – zona 16 și zona 19, Mazepa II – zona 15, Țiglina I – zona 9, Țiglina II – zona 10, Micro 18 – zona 4 și Micro 21 – zona 1. Solicitanții ale căror cereri au fost acceptate vor putea achita tariful abonamentului într-un termen de 15 zile, începând cu data de 11 octombrie 2023.

Lista cu cererile admise poate fi consultată pe site-ul primăriei, în secțiunea “Anunțuri parcări reședință”. Este important de menționat că neachitarea abonamentului în termenul stabilit va duce la pierderea dreptului asupra locului de parcare atribuit.

Pentru achitarea tarifului abonamentului de parcare de domiciliu sau reședință, solicitanții pot opta pentru mai multe modalități de plată. Acestea includ numerar sau card bancar la sediile Direcției de Taxe, Impozite și alte Venituri Locale, plata online pe site-ul https://www.ghiseul.ro sau la stațiile Self Pay.

Ridicarea abonamentului va fi posibilă începând cu data de 1 noiembrie 2023, de la sediul Primăriei Municipiului Galați, situat în strada Domnească, numărul 54. Abonamentele vor fi valabile începând cu data de 1 noiembrie 2023.

Această informare este extrem de importantă pentru toți cei care au depus cereri pentru obținerea unui loc de parcare în aceste zone. Este necesar ca solicitanții să verifice lista publicată pe site-ul primăriei pentru a-și confirma statutul cererii lor și pentru a achita tariful abonamentului în termenul specificat.

În concluzie, Primăria Municipiului Galați a publicat lista cererilor admise pentru atribuirea unui loc de parcare în diferite zone ale orașului. Solicitanții cu cereri admise au la dispoziție 15 zile pentru a achita tariful abonamentului, iar neachitarea acestuia duce la pierderea dreptului asupra locului de parcare atribuit. Ridicarea abonamentului se va face de la sediul Primăriei începând cu 1 noiembrie 2023. Este important ca solicitanții să consulte lista publicată pe site-ul primăriei și să achite tariful abonamentului în termenul specificat.

Sursa: Primaria Galati.

Redam in continuare anuntul complet al Primariei:

Primăria municipiului Galați informează că a fost publicată pe site lista privind cererile declarate admise pentru atribuirea unui loc de parcare în următoarele zone: Mazepa I – zona 16 și zona 19, Mazepa II – zona 15, Țiglina I – zona 9, Țiglina II – zona 10, Micro 18 – zona 4 și Micro 21 – zona 1. Astfel, în termen de 15 zile, începând cu 11 octombrie 2023, solicitanții ale căror cereri au fost declarate admise vor putea achita tariful abonamentului.
Lista poate fi consultată pe site-ul primariagalati.ro în secțiunea „Anunțuri parcări reședință”.
Neachitarea abonamentului în termenul precizat duce la pierderea dreptului asupra locului de parcare atribuit.
Achitarea tarifului pentru abonamentul de parcare de domiciliu/reședință se poate face prin următoarele modalități de plată: cu numerar sau cardul bancar la sediile Direcției de Taxe, Impozite și alte Venituri Locale; on-line pe site-ul https://www.ghiseul.ro; la stațiile Self Pay.
Ridicarea abonamentului se va putea face începând cu 1 noiembrie 2023, de la sediul Primăriei Municipiului Galați, din str. Domnească nr. 54.
Abonamentele vor fi valabile începând cu data de 01.11.2023.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Facebook

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro