Anunț important pentru însoțitorii de la GP Brașov (15-21 iulie)

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Anunțul important pentru însoțitorii de la Grand Prix-ul de Șah de la Brașov (15-21 iulie) vine cu rugămintea de a se înscrie pe listă înainte de eveniment. Scopul este de a asigura că organizatorii dispun de toate informațiile necesare pentru desfășurarea competiției în cele mai bune condiții.

Participanții sunt încurajați să-și confirme prezența pentru a facilita procesul de organizare și pentru a evita eventualele probleme care ar putea apărea în timpul competiției. Înscrierea pe listă este un pas esențial pentru a asigura o bună desfășurare a evenimentului, iar organizatorii își doresc ca totul să decurgă fără probleme.

Grand Prix-ul de Șah de la Brașov reprezintă un eveniment important în calendarul competițiilor de șah din România, atrăgând atât jucători experimentați, cât și amatori pasionați de acest joc fascinant. Însoțitorii sunt o parte importantă a acestui eveniment, contribuind la atmosfera competitivă și la buna desfășurare a competiției.

Cu toate acestea, pentru a asigura că totul decurge conform planului, este crucial ca însoțitorii să se înscrie pe listă înainte de eveniment. Acest lucru va permite organizatorilor să aibă o imagine clară asupra participanților și să se asigure că totul este pregătit pentru un Grand Prix de succes la Brașov.
Sursa: Federația Română de Șah.

Anunț important pentru însoțitorii de la GP Brașov (15-21 iulie) Încă un pic și ne vedem la Brașov! Rugăm toți însoțitorii de la GP Brașov să se înscrie pe listă, pentru a ne asigura că avem toate informațiile necesare! Să fie șah! <3Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Explorând terenuri necunoscute: Studiul formelor de relief extraterestre

Fiecare dintre noi a visat macar o data la cunoasterea unor teritorii necunoscute, fie ele pe Pamant sau chiar...

Read More...

China și Rusia fac exerciții navale comune

Forțele navale chineze și ruse au început, pe 14 iulie, un exercițiu comun într-un port militar din sudul Chinei,...

Read More...

Țară în service | România a produs zeci de nave militare pentru țări NATO, nimic pentru armata română

Peste 30 de nave militare au fost lansate, în ultimul deceniu, din Șantierul Damen din Galați, singurul din România...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro