3 Sfaturi pentru cei care vor să înceapă să joace la cazinourile online

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle, STIRILE ZILEI
Cazinouri online

Suntem din nou în ipostaza în care fiecare dintre noi avem de învățat din experiența celorlalți. Echipa noastră are experiență extinsă în cazinouri și prin urmare este mult mai avantajos să afli de la noi aceste informații. Avem pentru tine astăzi câteva sfaturi absolut importante care te vor ajuta să te joci mai mult în cazino și nu doar că vei prelungi sesiunile de joc, dar aceste sfaturi practice te vor ajuta să ai parte de șanse ceva mai mari de câștig pentru că îți vor educa modalitățile de pariere. Unele sfaturi sunt legate de buget și bani, iar altele îți vor oferi informații secrete despre avantajele caselor de pariuri. Dar fără să mai lungim vorba, iată ce avem pentru tine astăzi:

Stabilește un buget de pariere

Este de la sine înțeles că a venit timpul să nu mai pariem ca niște adolescenți dornici de succes și să ne dăm seama că succesul la păcănele gratis EGT nu apare peste noapte. Dacă ne dorim să pariem cu rezultate bune și profit pe termen lung, avem nevoie de o soluție eficientă pentru a calcula exact câți bani vom paria și unde se vor duce aceștia, dar și cum putem face să nu cheltuim prea mult, prea puțin sau prea incorect la jocurile de noroc. Primul pas spre un succes la capitolul bugetului este să stabilești care este acela și să încerci pe cât de mult posibil să îl respecți indiferent de ce s-ar întâmpla. Prin urmare, stabilirea bugetului trebuie să fie făcută înainte de a merge în cazino, în regim cel puțin lunar.

Alege o sumă de bani pe care îți permiți să o pierzi, sumă care de cele mai multe ori înseamnă fie același buget pe care l-ai fi folosit pentru a te distra, fie pentru a te relaxa în diferite activități. Dacă suma aceasta este de 200, 500, 1000 RON, depinde doar de tine și de resursele tale financiare lunare. După ce ai suma stabilită, încearcă să afli câte sesiuni de gambling vrei să ai în perioada stabilită. Apoi împarte bugetul la numărul de sesiuni și astfel afli care este bugetul pentru fiecare sesiune. Din acest moment, nu mai rămâne decât să mergi în cazino și să te asiguri că indiferent ce se întâmplă, nu vei cheltui mai mulți bani decât bugetul stabilit. Așa vei avea control și vei putea calcula pierderile și câștigurile mult mai eficient.

Avantajul casei

Avantajul casei sau marginea casei sunt sintagme folosite pentru acele șanse de câștig pe care ți le oferă un joc de noroc, cifre care nu ajung niciodată la 100% pentru că operatorul nu ar mai avea nimic de câștigat. Este un lucru foarte important ca orice pasionat de jocuri de noroc să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu există niciun joc de noroc și niciun mod în care te poți juca la aceste jocuri de noroc, care te-ar putea face să câștigi garantat. Fiecare rotire sau fiecare rundă pariată are mereu o șansă de a fi pierdută. Chiar și în eventualitatea în care un jucător a câștigat un jackpot progresiv de 1 milion de dolari, cazinoul tot nu este în pierdere deoarece este foarte probabil ca în aceeași zi, alți 4000 de jucători să fi pierdut cumulat, sume mult mai mari.

Avantajul case la sloturi de exemplu este făcut și public pentru ca toată lumea să îl poată vedea. Unele sloturi au RTP de 98%, ceea ce oferă casei un avantaj de 2%, dar acest avantaj se traduce diferit la sloturi. Practic, procentul de 2% va rămâne garantat la cazino, iar ceilalți 98% se vor întoarce la jucători.

Pregătește-te atât pentru câștig, cât și pentru o pierdere

Așa cum pleci mereu în cazino sau te loghezi pe site-ul agenției cu speranța că de data aceasta vei fi câștigător, la fel de mult trebuie să fii conștient și de faptul că șansele sunt destul de mari să fii și pierzător. Mulți jucători pleacă cu gândul că își doresc foarte mult să câștige, iar când banii au fost pierduți, au un sentiment foarte puternic de dezamăgire. Acest lucru se resimte la fel de tare în momentul în care un jucător primește un premiu mare. Pentru câteva ore sau zile, el simte un moment de extaz, moment care de cele mai multe ori duce la dependența pentru jocurile de noroc și mai departe spre obiceiuri foarte dăunătoare.

Data viitoare când ai chef de o sesiune de pariuri la unul dintre jocurile tale preferate, ține cont de acest aspect al pregătirii psihice în relație cu jocurile. Stabilește foarte clar ce înseamnă ele pentru tine și joacă-te în consecință.

Concluzie

Acestea fiind spuse, ai listate cele mai importante trei principii despre jocurile de noroc, expuse sub formă de sfaturi, care te vor ajuta să ai un regim de pariere mult mai sigur și eficient.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro