Ziua de naștere a căpitanului Rapidului: La mulți ani, Mari Doiciu!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Astăzi este o zi specială pentru o fostă rapidoaică, care a reușit să devină căpitan de echipă la Rapid. În anii 70-80, aceasta obișnuia să traverseze săptămânal Pasarela Grivița pentru a ajunge pe Giulești la meciurile Rapidului. Stând la tribuna a doua, la câțiva pași de nea Mincea, aceasta știa pe de rost toate cântecele galeriei și le mai știe și în ziua de azi.

Chiar dacă ar fi dat orice pentru a îmbrăca tricoul Rapidului, destinul a făcut ca să se dedice handbalului. A jucat în Giulești timp de 12 ani, începând și terminându-și cariera cu Rapidul. Este o rapidistă 100%, iar dragostea sa pentru echipă poate fi comparată cu sloganul emblematic al Stadionului Republicii: “În gândul, în trupul și-n sângele meu ești!”

În 1993, această rapidoaică a câștigat Cupa IHF, reprezentând una dintre marile performanțe ale handbalului rapidist. De la suporter pătimaș la jucător de referință la clubul său iubit, aceasta a reușit să cucerească trofee europene și să fie căpitanul echipei naționale timp de 9 ani.

Astăzi, rapidiștii își aduc omagiul și le mulțumesc pentru toate realizările sale în Giulești. La mulți ani, Mari Doiciu, și să trăiești în continuare pentru Rapid!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

La mulți ani fetiței din galeria alb-vișinie care a ajuns căpitan de echipă la Rapid! În anii 70-80 traversa săptămânal Pasarela Grivița ca să ajungă pe Giulești la meciurile Rapidului. Stătea la tribuna a doua, la câțiva pași de nea Mincea. Știa pe de rost toate cântecele galeriei și le mai știe și în ziua de azi! Ar fi dat orice numai să îmbrace tricoul Rapidului, indiferent de sport. Până la urmă a fost să fie handbalul. A jucat în Giulești 12 ani! Douăsprezece sezoane…!! Cu Rapidul a început handbalul și cu Rapidul l-a terminat. E o rapidistă 100%. Cred că, în ceea ce privește dragostea sa pentru Rapid, i se potrivește perfect sloganul care trona acum mai bine de 40 de ani pe balustrada Stadionului Republicii: „În gândul, în trupul și-n sângele meu ești!” În 1993, fetița care a coborât din galerie pe parchetul sălii de handbal a câștigat Cupa IHF. Trofeul ăsta reprezintă una dintre marile performanțe ale handbalului rapidist. Imaginați-vă ce a fost în sufletul ei când a ridicat cupa deasupra capului. Din suporter pătimaș să ajungi jucător de referință la clubul pe care îl iubești și să mai și câștigi un trofeu european! Multă vreme a fost căpitanul Rapidului și al echipei naționale pentru care a jucat 9 ani! Este un monument de dăruire, loialitate, ambiție și perseverență. Astăzi este ziua ei. La mulți ani, Mari Doiciu! Rapidiștii te salută și își scot pălăria în fața ta. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut in Giulești.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

informare privind rezultatele obținute în primul semestru al anului 2024 – incomod-media.ro

Avansuri în asigurările de sănătate

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a acționat în primul semestru al anului 2024 pentru a lărgi accesul...

Read More...
Răfuială între doi țigani, la un festival din județul Timiș! Cei doi și-au reglat conturile, în fața a sute de oameni

Scandal la Festivalul Berii din Lugoj

Un scandal de proporții a avut loc aseară la Festivalul Berii din Lugoj, unde doi bărbați, membri a două...

Read More...

Zelenski îl felicită pe Trump prin telefon și este de acord cu o „întâlnire personală”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că a vorbit cu candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump, și că a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro