Ziua de Curățenie Națională, eveniment organizat de Let’s Do It, Romania!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Fii voluntar! O nouă acțiune de curățenie are loc la Lugoj

Ziua de Curățenie Națională, unul dintre cele mai importante evenimente de voluntariat din România, va avea loc pe data de 16 septembrie, organizat de către mișcarea Let’s Do It, Romania! În acest an, și orașul Lugoj se alătură acestei mobilizări masive pentru a face curat în toată țara într-o singură zi.

Evenimentul se va desfășura în aceeași zi, nu doar la nivel național, ci și la nivel mondial. Coordonatorii de județ au primit deja materialele necesare pentru acțiune, în special mănuși și saci pe care să le distribuie voluntarilor.

Alexandru Ștefan Szilagy, coordonatorul campaniei Let’s Do It, Romania! pentru Lugoj și județul Timiș, a declarat că în ziua de 16 septembrie, voluntarii și cetățenii orașului Lugoj sunt așteptați în fața Casei de Cultură, începând cu ora 9 dimineața. Szilagy îi încurajează pe oameni să vină cu propuneri pentru locurile din oraș care au nevoie de curățenie, astfel încât să se poată planifica eficient acțiunea.

Sugestiile de locuri care trebuie curățate pot fi trimise la adresa de e-mail alex.szilagy@letsdoitromania.ro, de unde se pot obține și detalii suplimentare despre eveniment. Cei care doresc să participe ca voluntari la Ziua de Curățenie Națională se pot înscrie printr-o secțiune specială a platformei Let’s Do It, Romania!.

Mișcarea Let’s Do It, Romania! este un exemplu eficient al implicării sociale, aducând împreună oameni de toate vârstele și din diferite comunități, pentru a face o schimbare pozitivă în mediul lor înconjurător. Astfel de acțiuni nu doar că aduc un beneficiu evident prin curățenia realizată, dar și sensibilizează oamenii în privința importanței curățeniei și păstrării mediului înconjurător.

Este încurajator să vedem inițiative ca Ziua de Curățenie Națională organizată de către Let’s Do It, Romania!, care nu doar ne mobilizează să facem fiecare un pic de curat în jurul nostru, ci ne arată că prin eforturi comune, putem reuși să facem o schimbare semnificativă în societate.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Let’s Do It, Romania! organizează Ziua de Curățenie Națională pe data de 16 septembrie. Lugojul se alătură celei mai mari mobilizări de voluntari din România, pentru a face curățenie în toată țara într-o singură zi.

Evenimentul are loc în aceeași dată atât la nivel național, cât și mondial.

Coordonatorii de județ au primit deja mănuși și saci pentru a le distribui voluntarilor participanți la acțiune.

”La Lugoj ne vom aduna sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 9, pe platoul Casei de Cultură. Transmit pe această cale voluntarilor și cetățenilor orașu­lui să vină cu propuneri pentru locurile de pe raza municipiului care au nevoie să fie curățate, astfel încât să planificăm eficient acțiunea”, spune Alexandru Ștefan Szilagy, coordonatorul campaniei Let’s Do It, Romania! pentru Lugoj și județul Timiș.

Sugestiile se pot trimite pe adresa de e-mail alex.szilagy@letsdoitromania.ro, unde se pot solicita și detalii suplimentare.

Cei interesați să se înscrie ca voluntari o pot face prin intermediul platformei Let’s Do It, Romania!, secțiunea Proiecte – Ziua de Curățenie Națio­nală.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Haosul cosmic: Impactul coliziunilor de asteroizi

Haosul cosmic: Impactul coliziunilor de asteroizi Dacă te-ai întrebat vreodată cât de periculoase pot fi coliziunile de asteroizi pentru viața...

Read More...
Aproape 290 de posturi titularizabile în învățământ, disponibile în Timiș! Cele mai multe sunt în mediul urban

Posturile titularizabile din Timiș 2024

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a publicat lista cu posturile titularizabile disponibile pentru anul în curs. În total, sunt 287...

Read More...
IMPACTPRESS

Tragedie pe DN 59A: O tanara de 17 ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier

O tragedie a avut loc duminică seara pe DN 59A, la 20 de kilometri de Timișoara, la ieșirea din...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro