Vulpile ca animale de companie – 6 moduri în care se deosebesc de câini

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
pets

Mulți oameni sunt vrăjiți de ideea de a deține o vulpe de companie. Sunt animale fermecătoare, inteligente și există o mulțime de atracție în a avea un animal „special” pe care nu mulți oameni îl au. În timp ce vulpile poate sa faceți animale de companie decente pentru cineva cu timpul și resursele necesare pentru a le îngriji, mulți oameni fac greșeala de a cumpăra o vulpe de companie crezând că va fi exact ca un câine.

1. Vulpile sunt greu de dresat

Câinii se nasc cu o mentalitate de haită foarte puternică. Un câine te vede ca fiind alfa lui și este gata să vrea să asculte de lider. ei Trăi pentru a-ți face plăcere. O vulpe, însă, trăiește pentru a se mulțumi. Deși sunt foarte inteligenți, motivația de bază a unei vulpi este diferită de cea a unui câine. Câinele vrea să te mulțumească și să te facă fericit, vulpea vrea răsfăț.

2. Vulpile Pute

Vulpile au un miros foarte puternic. În timp ce un câine poate dura câteva săptămâni fără baie pentru a crea o miros puternică, vulpile miros skunky 24/7. Acest miros puternic, de mosc poate fi diminuat oarecum prin sterilizarea vulpei, dar nu poate fi eliminat în întregime.

3. Vulpile sunt timide

Mulți oameni își imaginează o vulpe ca pe un animal de companie minunat pe care îl pot arăta prietenilor și vecinilor. Din nefericire, realitatea aproape întotdeauna este mult sub aceasta. În timp ce vulpile devin adesea foarte atașate și afectuoase cu familiile lor, ele rămân incredibil de timide în legătură cu vizitatorii și străinii.

4. Vulpile au nevoi speciale

Vulpile au cerințe speciale de dietă și exerciții fizice în afara celor ale unui câine. Sunt extrem de energici și necesită multă mișcare în fiecare zi. O carcasă exterioară mare, construită cu grijă, este o necesitate. Ceea ce mă duce la următorul punct…

5. Vulpile sunt artiști de evadare

Vulpile sunt mult mai pricepute la ieșirea din adăposturi decât chiar și cel mai hotărât câine. Ei pot sări la șase picioare în aer, să urce garduri și chiar să se agațe cu susul în jos pentru a urca de-a lungul unui tavan cu zale pe distanțe scurte. Orice incintă care este menită să țină vulpi trebuie să fie nu numai mare, dar și imposibil de săpat și să aibă un acoperiș plin.

6. Vulpile sunt distructive

Mulți oameni cumpără o vulpe cu impresia greșită că poate fi ținută ca animal de companie de interior și lăsată cu libertatea casei în timp ce sunt plecați la serviciu. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr, în special cu speciile mai mari precum vulpile roșii. Ei vor fura și ascunde orice suficient de mic pentru a le transporta și vor sfărâma aproape tot ceea ce pot să-și pună dinții. Este aproape imposibil să spargi chiar și vulpea cea mai bine antrenată a acestor comportamente. Un câine poate fi învățat să nu mestece lucruri, o vulpe poate fi învățată doar să nu mestece lucrurile în timp ce privești. În timp ce o vulpe este liberă în casă, aceasta necesită supraveghere constantă.

În concluzie, vulpile pot face animale de companie fascinante pentru oamenii care sunt pregătiți să le îngrijească. Dacă sunteți interesat de o vulpe de companie, intrați în ea cu ochii larg deschiși, faceți-vă cercetările și înțelegeți că îngrijirea unei vulpi nu este ca și îngrijirea unui câine.

Source by Sarah Roche
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro