“Volkswagen își ia adio de la Rusia cu o sumă fabuloasă de 125 de milioane de euro!”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Volkswagen a vândut uzina sa din Rusia pentru 125 de milioane de euro. Bravo lor, încă un pas spre a nu mai avea nicio prezență în Rusia!

În ultimii ani, Volkswagen a avut parte de multe probleme în Rusia. În 2015, vânzările lor au scăzut cu 38% în comparație cu anul precedent. În 2016, au avut o scădere de 10%. În 2017, au înregistrat o creștere de 17%, dar tot nu au reușit să-și atingă obiectivele. Așadar, a fost o alegere înțeleaptă să vândă uzina din Rusia.

Dar, să fim serioși, 125 de milioane de euro nu este chiar o sumă impresionantă pentru o companie ca Volkswagen. În 2017, au avut un profit net de peste 11 miliarde de euro. Deci, nu cred că vânzarea acestei uzine va face o diferență semnificativă în finanțele lor.

În plus, să ne gândim la toate problemele pe care le-au avut în Rusia: vânzările scăzute, probleme cu autoritățile locale, acuzații de fraude, scandalul Dieselgate și lista poate continua. Deci, nu cred că îi va deranja prea mult pe cei de la Volkswagen să nu mai aibă nicio prezență în Rusia.

Dar, cine știe, poate că vânzarea acestei uzine ar putea să-i ajute să-și îndeplinească obiectivele de reducere a costurilor și de a-și consolida poziția pe piețele importante. Sau poate că doar au vrut să scape de o bătaie de cap și să ia puțin profit în același timp.

Oricum ar fi, felicitări Volkswagen pentru vânzarea uzinei din Rusia. Sperăm că veți găsi o altă țară în care să vă merge mai bine!

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro