Victorie extraordinară în optimile Cupei CEV Challenge 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Echipa de legendă revine în forță în Cupele Europene! TENT Obrenovac – CSM Lugoj 0-3 – Redeșteptarea

CSM Lugoj a obținut o victorie extraordinară în optimile Cupei CEV Challenge 2024, în fața echipei TENT Obrenovac din Serbia. Meciul a fost unul dramatic, disputat într-una dintre cele mai mari săli de sport din Europa, în fața a 1000 de spectatori. Scorul final a fost de 3-0 pentru echipa din Lugoj.

Deși victoria a fost una categorică, două dintre seturi, primul și ultimul, au necesitat “prelungiri”. Scorul pe seturi a fost 29-27, 25-17 și 26-24 în favoarea echipei CSM Lugoj. Un aspect remarcabil al meciului a fost prezența junioarei Ioana Mănăilă în echipa titulară a Lugojului.

Setul trei a fost unul foarte echilibrat, cu ambele echipe conducând la un moment dat. Echipa TENT Obrenovac a cerut un timeout la scorul de 15-14 în favoarea lor, iar de aici scorul a fost strâns: 17-17, 18-18, 21-21, 22-22, 23-23, 24-24. Echipa CSM Lugoj a demonstrat putere de luptă și a reușit să câștige și acest set decisiv.

Meciul s-a desfășurat la Sportsko Kulturni Centar – SKC Obrenovac și a durat 82 de minute. Arbitrul principal a fost polonezul Wojciech Glod, iar asistentă a fost Jelena Mitrovic din Muntenegru.

Deplasarea suporterilor CSM Lugoj în Serbia a fost impresionantă, aceștia încurajând frenetic echipa. Momentele de la finalul meciului au fost antologice. Fenomenul CSM există în Lugoj și reușește să coaguleze întreaga comunitate în jurul echipei, considerată cea mai bună din istoria orașului și a Banatului.

Următorul meci al echipei CSM Lugoj va fi acasă, împotriva echipei Rapid București, pe data de 3 decembrie. Returul cu echipa TENT Obrenovac va avea loc pe 6 decembrie la Sala “Ioan Kunst Ghemănescu”. În continuare, să le ținem pumnii fetelor, echipa de legendă revine în forță!

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Victorie extraordinară, de palmares și de moral, în optimile Cupei CEV Challenge 2024. CSM Lugoj se impune în deplasare la TENT Obrenovac, după un meci dramatic, disputat în una dintre cele mai înalte săli de sport din Europa, în fața a 1000 de spectatori, cu scorul de 3-0.

Cu toate că victoria noastră din Serbia a fost categorică, două dintre seturi. primul și ultimul, au avut nevoie de ”prelungiri”. Pe seturi, scorul a fost 29-27, 25-17 și 26-24 pentru Lugoj, noi intrând pe teren cu junioara Ioana Mănăilă ca titulară!

Setul trei a fost unul foarte echilibrat. Fetele noastre au fost conduse, dar au recuperat terenul și TENT Obrenovac a cerut Time Out în momentul în care conducea cu 15-14, apoi scorul a fost egal, pas cu pas: 17-17, 18-18, 21-21, 22-22, 23-23, 24-24… Felicitări echipierelor noastre și antrenorului Ugljesa Segrt pentru puterea de luptă dovedită și în acest set decisiv!

Să mai notăm că partida disputată la Sportsko Kulturni Centar – SKC Obrenovac a durat 82 de minute și a fost arbitrată de polonezul Wojciech Glod (principal) asistat de Jelena Mitrovic din Muntenegru,

Nota zece și pentru inimoasa galerie a Lugojului, care a făcut deplasarea în Serbia, încurajând frenetic echipa, iar momentele de la final de meci au fost antologice. La Lugoj, Fenomenul CSM există și coagulează o întreagă comunitate în jurul acestei superbe echipe, cea mai bună din istoria orașului și a Banatului.

Următorul meci de acasă va fi cu Rapid București, duminică, 3 decembrie, iar returul cu Obrenovac va avea loc la Sala ”Ioan Kunst Ghemănescu” în 6 decembrie. Să le ținem pumnii fetelor, echipa de legendă revine în forță!Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro