Un medic din Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Apostol Andrei Constanta agresat fizic de un barbat

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un medic de la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Apostol Andrei din Constanța a fost agresat fizic în timpul serviciului, luni dimineață. Potrivit poliției, incidentul a avut loc în jurul orei 08:10 și a fost sesizat imediat de către personalul medical.

După primirea sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au confirmat faptul că medicul a fost agresat. În comunicatul de presă emis de Poliția Municipiului Constanța, se menționează că agresorul a fost un bărbat și că motivul agresiunii nu a fost specificat.

Din cauza stării de agitație în care se afla agresorul, acesta a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare pentru evaluare și internare. În acest moment, bărbatul rămâne sub supraveghere medicală.

Autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală în acest caz, pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs agresiunea și pentru a lua măsurile legale necesare.

Agresarea personalului medical este un fenomen tot mai frecvent în România și în întreaga lume. Astfel de incidente nu numai că pun în pericol siguranța medicilor și a personalului medical, dar pot afecta și calitatea serviciilor medicale oferite pacienților.

Este important ca astfel de cazuri să fie tratate cu seriozitate de către autorități și să fie luate măsuri pentru a preveni astfel de violențe în sistemul de sănătate. Este necesară o colaborare între autorități, personalul medical și pacienți pentru a asigura un mediu sigur și respectuos în spitale și unitățile medicale.

Sperăm ca acest incident să fie rezolvat rapid și corect, iar medicul agresat să primească sprijinul și protecția de care are nevoie. În același timp, este important ca opinia publică să conștientizeze impactul negativ pe care violența asupra personalului medical îl poate avea asupra întregului sistem de sănătate.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Un medic din Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Apostol Andrei Constanta a fost agresat fizic, luni, de un barbat.

„La data de 8 ianuarie, in jurul orei 08,10, politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta au fost sesizati cu privire la faptul ca un medic din Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Apostol Andrei Constanta ar fi fost agresat fizic de un barbat. Politistii deplasati la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma”, potrivit unui comunicat de presa.

Politistii mentioneaza ca, deoarece se afla intr-o stare de agitatie, barbatul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a ramas internat.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala. (V.E.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro