Un bărbat de 94 de ani a murit într-un incendiu la domiciliu

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 94 de ani! A murit în chinuri groaznice după ce i-au luat foc hainele, în timp ce gătea!

Un bărbat în vârstă de 94 de ani a pierit într-un tragic accident la domiciliu. Se pare că în timp ce gătea, hainele sale s-au aprins de la flacăra aragazului. Incidentul a avut loc în localitatea Săcueni din județul Bihor.

Vecina bărbatului a fost cea care a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutor. Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a primit apelul la ora 14:23 în data de 22 ianuarie. Apelanta a informat că a reușit să stingă incendiul, care a afectat aragazul și un scaun din bucătărie. Ea a descoperit și proprietarul casei căzut în bucătărie și bănuia că acesta a decedat.

Pentru a gestiona situația de urgență, două echipe de pompieri militari din Stația Săcueni au fost trimise de urgență la adresa indicată. Acestea au sosit la locul incidentului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, împreună cu ambulanța SMURD a subunității.

Din păcate, în ciuda intervenției rapide a vecinei și a echipelor de intervenție, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Acesta suferea de arsuri de gradul III, care acopereau aproximativ 70% din suprafața corpului său. Medicii au declarat decesul său la fața locului.

Este important să fim atenți la potențialele pericole în bucătărie și să luăm măsuri de precauție pentru a evita astfel de incidente. Un moment de neatenție poate avea consecințe tragice, așa cum s-a întâmplat în acest caz.

Sursa: www.sursadevest.ro

Un bărbat în vârstă de 94 de ani a murit, după ce, cel mai probabil, într-o clipă de neatenție, i s-au aprins hainele de la flacăra aragazului, în timp ce gătea.

O vecină a bărbatului a fost cea care a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Luni, 22 ianuarie a.c., la ora 14.23, o apelantă a numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o locuință din Săcueni, precizând totodată faptul că a stins incendiul, care se manifesta la un aragaz și un scaun și că proprietarul casei, pe care l-a găsit căzut în bucătărie, era, cel mai probabil, decedat. Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității”, transmite ISU Bihor.

Din nefericire, pentru proprietarul casei, care prezenta arsuri de gradul III, pe aproximativ 70% din suprafața corpului, nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A doua etapă a Grand Prix – Educație prin șah la Cluj Napoca

A doua etapă a Grand Prix - Educație prin șah va avea loc în data de 13 iunie la...

Read More...

Meci de handbal important în EHF European League, returul sferturilor de finală

Astăzi este o zi importantă pentru fanii handbalului, deoarece se va desfășura un meci crucial în cadrul sferturilor de...

Read More...

Cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.4 în Serbia, la granița cu România, pe data de 30 Aprilie 2024

În data de 30 Aprilie 2024, un cutremur de magnitudine ml 4.4 a avut loc la granița dintre Serbia...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro