Trei medalii obținute de sportivii rapidiști la Naționalele de lupte pentru juniori 4!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Luptătorii rapidiști au avut o prestație excelentă în cadrul campionatului național de lupte libere, proba parter, care s-a desfășurat la Călărași în weekend-ul trecut. Cei patru sportivi, sub îndrumarea antrenorului Cornel Zaharia, au obținut rezultate remarcabile.

Sebastian Brăilescu a reușit să se claseze pe primul loc în categoria de greutate 85 kg. Performanța sa este cu atât mai impresionantă cu cât această categorie este una foarte disputată și plină de luptători talentați. Brăilescu a demonstrat astfel că munca și pregătirea sa asiduă au dat roade și că este un adversar redutabil în acest sport.

Lefter Dezyre a obținut locul doi la categoria de greutate 62 kg. Acest rezultat este o confirmare a talentului și abilităților sale în luptele libere. Dezyre a reușit să se impună în fața unor adversari puternici și să demonstreze că este un luptător de top în această categorie de greutate.

Luca Stoian a ocupat locul trei în categoria de greutate 85 kg. Performanța sa este demnă de toată admirația, având în vedere nivelul ridicat al competiției și numărul mare de luptători talentați care au participat. Stoian a reușit să se mențină în topul sportivilor reprezentativi ai clubului său și să obțină un rezultat onorabil.

Felicitări atât sportivilor, cât și antrenorilor care s-au ocupat de pregătirea lor. Aceste rezultate demonstrează că efortul și dedicarea depuse în sala de antrenament au fost pe deplin răsplătite. Performanțele obținute în acest campionat național reprezintă o motivație în plus pentru continuarea muncii și obținerea unor rezultate și mai bune în viitor.

Clubul Rapid București poate fi mândru de luptătorii săi și de performanțele obținute în cadrul acestui campionat național. Aceste rezultate demonstrează că echipa are un potențial ridicat și că poate concura cu succes la nivel național.

În concluzie, participarea luptătorilor rapidiști la campionatul național de lupte libere, proba parter, a fost un succes. Performanțele obținute de aceștia demonstrează talentul și abilitățile lor remarcabile în acest sport. Felicitări tuturor celor implicați și succes în competițiile viitoare!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Luptătorii rapidiști au participat, la finele săptămânii trecute, la campionatul național de lupte libere, proba parter, care s-a desfășurat la Călărași. Cei 4 sportivi, antrenați de Cornel Zaharia, au obținut următoarele rezultate:
Sebastian Brăilescu, locul 1, cat 85 kg
Lefter Dezyre, locul 2, cat 62 kg
Luca Stoian, locul 3, cat 85 kg
Felicitări sportivilor și antrenorilor care se ocupa de pregătirea lor.

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro