Tradiţionalul turneu naţional de colinde al lui ŞTEFAN HRUŞCĂ va avea loc între 11 şi 22 decembrie

BY: stiridinromania.ro In Articole, Cultura, Lifestyle

Se apropie vremea mult-așteptatului turneu de colinde HRUŞCĂ, eveniment devenit tradiţie în ultimii 30 de ani, în care iubitul cantautor n-a încetat să colinde românii de pretutindeni.  După spusele artistului, prezenţa sa în mijlocul românilor, în fiecare, an constituie o onoare și o datorie de suflet faţă de cei care l-au îndrăgit și aplaudat în tot acest timp și pentru care, dacă nu colindă Hrușcă, parcă nu vine Crăciunul.

Anul acesta turneul va avea loc între 11 şi 22 decembrie, iar la Bucureşti concertul va fi găzduit la TNB Sala Ion Caramitru pe 18 decembrie.

TURNEU NATIONAL DE COLINDE – ȘTEFAN HRUȘCĂ 2023

11 dec ora 20:00 TIMISOARA – Opera Naționala Romana

https://tinyurl.com/5fsk78df

13 dec ora 20:00 BAIA MARE – ATP Tech Center

https://tinyurl.com/pxm9htn9

18 dec ora 20:00 BUCURESTI – găzduit la TNB Sala Ion Caramitru

https://tinyurl.com/yst5se6f

19 dec ora 20:00 BRASOV – Teatrul Sica Alexandrescu

https://tinyurl.com/4c7jv5v5

20 dec ora 20:30  IASI – Opera Naționala Romana

https://tinyurl.com/4dn87ztw

22 dec ora 20:00  CLUJ- NAPOCA – Casa de Cultura a Studenților

https://tinyurl.com/msbcnftc

Colindele lui Ștefan Hrușcă sunt ca niște istorisiri muzicale care ne transportă în trecut, în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.  Vocea sa adâncă și vibrantă creează o legătură emoțională captivantă cu ascultătorul, iar urările, amplificate de expresia sa caldă și autentică, transmit o vibrație arhaică și nostalgică, reînviind elementele esențiale și atemporale ale colindelor, versurile bogate în pilde și simboluri și armoniile psalmice.

Supranumit “dascălul de colinde” de regretatul poet și prieten George Tărnea, “Ștefan Hrușcă rămâne, în accepţia ascultătorilor, “numitorul comun” al colindelor românești.  El, și nimeni altul, a ţinut aprinsă în inima noastră lumina de candelă a colindelor.  Și tot el, prin colindele sale, ca nimeni altul, izbutește să ne adune pe toţi și să ne facă să simţim că, indiferent unde ne-am afla, suntem trup și suflet ai acestui pământ, cum suntem cu trup și suflet ai credinţei crestine.”

Colindele sale au devenit o parte esențială a sărbătorilor pentru mulți români, aducând în sufletele noastre acea căldură și armonie care caracterizează Crăciunul.  Cu fiecare notă și cu fiecare vers, Hrușcă ne aduce aminte de frumusețea tradițiilor noastre și de importanța valorilor familiale.  Prin munca sa titanică de culegere și șlefuire a acestor comori spirituale până la perfecțiunea pe care o cunoaștem azi, el a devenit și rămâne adevăratul artist colindător al inimilor noastre pe timpul sfintelor sărbători de iarnă.

Bilete pe: ProTicket.ro, Ticketstore.ro, BLT.ro şi Bilet.ro
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Spectacolul fenomen al anului – MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK ÎN CONCERT ajunge la SIBIU, CLUJ-NAPOCA şi ARAD în aprilie

Spectacolul fenomen  MEŞTERUL MANOLE – OPERĂ ROCK în concert porneşte în turneu naţional în luna aprilie. Producţia Teatrului Naţional...

Read More...

Start la o nouă ediție Dințișorii Veseli. dm drogerie markt și Colgate aduc din nou zâmbete în grădinițe

Într-o lume în care zâmbetele deschid uși, dm drogerie markt își invită din nou prietenii mici și mari într-o...

Read More...
ruxi dumitrescu

Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!

"Drum lin spre stele, Ruxi Dumitrescu!" Așa isi incepe astazi postarea Federația Română de Volei, care ne-a anunțat ca...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro