Structura funcțiilor din cadrul Societății Transport Local Lugoj

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Organigramă supusă la vot! Societatea Transport Local Lugoj va avea 19 angajați

În cadrul ședinței ordinare pe luna noiembrie, care va avea loc pe data de 29, va fi supus la vot statul de funcțiuni al Societății Transport Local Lugoj. Această organigramă cuprinde în total 19 funcții contractuale, dintre care 10 sunt ocupate și 9 sunt vacante.

În cadrul structurii organigramei, putem identifica două funcții de conducere, una fiind deja ocupată și una vacantă. Funcția ocupată este cea de director general, care în prezent este suspendată pe perioada executării mandatului de administrator provizoriu, deținut de dl. Alin Dacian Năfărean. Funcția vacantă este cea de economist.

Pe de altă parte, în ceea ce privește funcțiile contractuale de execuție, 9 dintre ele sunt ocupate, în timp ce 8 sunt vacante. Cele 11 funcții la coloana auto sunt împărțite astfel: un impiegat și 10 șoferi. Restul funcțiilor contractuale de execuție se găsesc în atelierul mecanic și includ un șef de atelier, doi mecanici auto, doi electricieni auto și un inginer mecanic.

De menționat este faptul că postul de inginer mecanic cu studii superioare a fost introdus în organigramă pentru a asigura buna întreținere a celor nouă autobuze electrice deja sosite la Lugoj. Acesta va colabora, de asemenea, cu BMC Truck & Bus, firma care a livrat vehiculele de transport în comun și care oferă garanție și mentenanță.

Astfel, prin introducerea acestei funcții, se urmărește asigurarea unui nivel ridicat de performanță în ceea ce privește întreținerea și repararea autobuzelor electrice, precum și colaborarea eficientă cu furnizorul. Acest lucru va contribui la asigurarea unei experiențe de călătorie confortabile și sigure pentru locuitorii Lugojului.

În concluzie, votul asupra statului de funcțiuni al Societății Transport Local Lugoj, care va avea loc în cadrul ședinței de pe data de 29 noiembrie, va avea un impact semnificativ asupra eficienței și funcționării serviciului de transport local. Prin ocuparea funcțiilor vacante și introducerea unui nou post, se urmărește îmbunătățirea calității serviciilor oferite de transportul în comun din Lugoj.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

În ședința ordinară pe luna noiembrie, din data de 29, va fi supus la vot statul de funcțiuni al Societății Transport Local Lugoj. În total, în structura organigramei sunt 19 funcții contractuale, dintre care 10 ocupate și 9 vacante.

Sunt două funcții de conducere (una ocupată și una vacantă) și 17 funcții contractuale de execuție (9 ocupate, 8 vacante). Funcțiile de conducere sunt cea de director general (suspendată pe perioada executării mandatului de administrator provizoriu, deținut în prezent de dl. Alin Dacian Năfărean) și cea de economist.

La partea de execuție, sunt prevăzute 11 funcții la coloana auto (un impiegat și 10 șoferi) și restul la atelierul mecanic (un șef de atelier, doi mecanici auto, doi electricieni auto și un inginer mecanic).

Postul de inginer mecanic cu studii superioare a fost introdus pentru buna întreținere a celor nouă autobuze electrice deja sosite la Lugoj, precum și pentru colaborarea cu BMC Truck & Bus, firma care a livrat vehiculele de transport în comun, care oferă garanție și mentenanță.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Discuții despre viitorul Mecanismului de Protecție Civilă al Uniunii Europene

În urma întâlnirii informale a directorilor generali pentru protecția civilă a Mecanismului de Protecție Civilă al Uniunii Europene (UCPM),...

Read More...
16 arrests as Vietnamese network smuggling migrants across the English Channel busted

Operațiunea împotriva rețelei criminale vietnameze

O operațiune comună care a implicat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, susținută de Europol,...

Read More...
NASA to Provide Coverage as Dragon Departs Station with Science

NASA si partenerii sai internationali primesc mostre de cercetare stiintifica si echipamente pe masura ce o nava de aprovizionare Dragon SpaceX parasește Stația Spațială Internațională.

NASA și partenerii săi internaționali se pregătesc să primească mostre de cercetare științifică și echipamente în momentul în care...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro