Startul Târgului de Crăciun din Târgoviște și aprinderea iluminatului festiv de iarnă

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Fuego vine la Festivalul Colindelor de la Moroeni – incomod-media.ro

Primăria din Târgoviște a organizat un spectacol special de lasere și artificii pentru a marca deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Tricolorului și aprinderea iluminatului festiv de iarnă. Sute de târgovișteni, inclusiv copii, părinți și bunici, au participat la acest eveniment, care a marcat oficial începutul celei mai frumoase perioade a anului în oraș.

Daniel Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște, a vorbit despre importanța acestui moment și a exprimat bucuria sa că a putut oferi locuitorilor un spectacol deosebit. Alături de el au fost prezenți și Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședinta Consiliului Județean Dâmbovița, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, viceprimarii municipiului Târgoviște, precum și Gabriel Boriga, administratorul public.

Evenimentul de la deschiderea Târgului de Crăciun din Târgoviște a fost doar unul dintre multele momente festive care vor avea loc în perioada următoare. În Orășelul lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului din Târgoviște vor avea loc recitaluri de colinde, spectacole de dans și de teatru, precum și alte momente artistice susținute de elevi. Cei interesați pot consulta programul integral pentru a nu pierde nicio activitate.

Un alt moment important în perioada sărbătorilor de iarnă va fi sosirea lui Moș Crăciun în Târgoviște. În data de 15 decembrie 2023, la ora 17:00, Moș Crăciun va ajunge în oraș în paradă, însoțit de alaiul său. Timp de trei zile, în Piața Tricolorului, Moșul va împărți daruri copiilor, începând cu ora 17:30. Înscrierile pentru a primi cadouri de la Moș Crăciun vor putea fi făcute în fiecare dintre cele trei zile, începând cu ora 16:00.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și evenimentele din Târgoviște, puteți urmări Incomod Media și pe Google News.

Sursa: incomod-media.ro

Sute de târgovișteni – copii, părinți și bunici – au participat, în această seară, la spectacolul de lasere și artificii pregătit de Primărie pentru a marca deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Tricolorului și aprinderea iluminatului festiv de iarnă.

Practic, s-a dat oficial startul celei mai frumoase perioade a anului și la Târgoviște, după cum s-a exprimat edilul Daniel Cristian Stan.

Au mai fost prezenți la acest moment președintele Consiliului Județean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan și vicepreședinta Luciana Cristea, viceprimarii municipiului Târgoviște – Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și administratorul public Gabriel Boriga.

De reținut faptul că, în serile următoare, mai puțin mâine – 4 decembrie, în Orășelul lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului din Târgoviște, vor fi recitaluri de colinde, spectacole de dans și de teatru, precum și diferite alte momente artistice susținute de elevi. Vezi aici programul integral.

De asemenea, reamintim faptul că, vineri – 15 decembrie 2023, la ora 17:00, Moș Crăciun va sosi la Târgoviște împreună cu tot alaiul său, în paradă, așa cum ne-a obișnuit de ani buni, și timp de trei zile (15, 16 și 17 decembrie, de la ora 17:30) va împărți daruri copiilor în Piața Tricolorului. Înscrierile se vor putea realiza în fiecare din cele trei zile, de la ora 16:00.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro