Spectacolul începe în sala sporturilor din Antalya, la Campionatele Europene de gimnastică aerobică

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În sala sporturilor din Antalya a început cea de-a 13-a ediție a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică. Sportivii din România, atât debutanți, cât și cei cu mai multă experiență, au intrat hotărâți în competiție, dorind să continue tradiția de succes a țării noastre în acest sport. Printre reprezentanții României se numără Maria Vrâncianu Panciu, Isabel Colioglu, Jasmina Balogh, Raisa Alexe, Emma Rotaru, Melissa Fărcuța, Alexandra Andrei, Maria Dragomir, Bianca Cimpan și alții.

În prima zi de calificări, sportivii români au concurat la diferite categorii. La juniori, România a fost reprezentată de două echipe: Maria Vrâncianu Panciu, Isabel Colioglu și Jasmina Balogh la Trio, și Raisa Alexe, Emma Rotaru și Melissa Fărcuța la Trio. De asemenea, s-au remarcat și echipele la Aerobic dance și Grup.

La categoria seniori, România a avut reprezentanți în Individual feminin, Perechi mixte și Individual masculin. Daria Mihaiu, Daniel Țavoc și Leonard Manta au concurat la Individual, iar Daria Mihaiu și Darius Branda, precum și Sandra Dincă și Daniel Țavoc, au concurat la Perechi mixte.

Competiția s-a desfășurat pe parcursul întregii zile, începând cu calificările juniorilor și continuând cu cele ale seniorilor. Programul a inclus și o ceremonie de deschidere, care a avut loc între calificările juniorilor și cele ale seniorilor.

Pentru a urmări competiția, spectatorii au avut acces la transmisia live pe platforma online https://gymtv.online/product/89z1P9pFSHaY1sWOz6CShw și pe www.smartscoring.comc. Așteptările sunt mari și toți își doresc ca gimnaștii români să obțină rezultate de succes.

Campionatele Europene de gimnastică aerobică reprezintă o oportunitate pentru sportivii români de a se măsura cu cei mai buni din Europa și de a-și demonstra talentul și pregătirea. Cu ambiția și determinarea care îi caracterizează, gimnaștii noștri se pregătesc să ofere un spectacol de excepție și să aducă României noi medalii de aur.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Începe spectacolul, încep emoțiile! În sala sporturilor din Antalya sportivii concurează în prima zi de calificări la cea de-a 13-a ediție a Campionatelor Europene de gimnastică aerobică. Debutanți, sau cu mai multă experiență, reprezentanții României sunt hotărâți să continue tradiția. Azi vor intra in competiție la juniori – Maria Vrâncianu Panciu/ Isabel Colioglu/ Jasmina Balogh (România 1) și Raisa Alexe/Emma Rotaru/Melissa Fărcuța (România 2)- Trio, Alexandra Andrei/ …Raisa Alexe/Emma Rotaru/Melissa Fărcuța/Maria Vrâncianu Panciu – Grup, Alexandra Voicu/ Maria Vrâncianu Panciu/Isabel Colioglu/Maria Dragomir/ Melissa Fărcuța/ Bianca Cimpan/ Jasmina Balogh/ Alexandra Andrei -Aerobic dance, iar la seniori – Daria Mihaiu, Daniel Țavoc, Leonard Manta – Individual, Daria Mihaiu/Darius Branda, Sandra Dincă/Daniel Țavoc- Perechi mixte. Programul competiției 12:00-15:30 Juniori – Calificări Trio, Seniori – Calificări Individual feminin; 16:00-16:30 Ceremonie de deschidere; 16:30-19:15 Juniori Calificări Grup și Aerodance, Seniori-Calificări Individual Masculin și Perechi mixte; Competiția poate fi urmărită pe: https://gymtv.online/product/89z1P9pFSHaY1sWOz6CShw www.smartscoring.comc Mult succes gimnaștilor noștri! Hai România!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro