Spectacolul “Hangița” la Teatrul Municipal din Lugoj

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
O comedie care va binedispune pe oricine! Spectacolul “Hangiţa”, în atenţia publicului lugojean

Miercuri, 27 martie, lugojenii sunt invitați să participe la spectacolul de mare succes “Hangița”, de Carlo Goldoni, care va avea loc pe scena Teatrului Municipal “Traian Grozăvescu”. Distribuția este una de excepție, cu actori precum Ileana Căprariu, Loredana Lupulescu, Maria Rogobete, Lăcrimioara Bercean și Tudor Trăilă, care promit să ofere o reprezentație memorabilă.

Pe lângă acești talentați actori, în distribuție mai sunt prezentați și Marian Costea, Constantin Goloșie, Cristian Alexandru, Cristian Ioschici și Sorin Palciuc. Regia este semnată de Maria Voronca, iar responsabil de lumini și sunet este Cezar Costescu.

Un aspect interesant este faptul că intrarea la acest spectacol este liberă, oferind astfel oportunitatea tuturor locuitorilor din Lugoj de a se bucura de arta teatrală. Este un gest frumos din partea organizatorilor de a face cultura mai accesibilă și de a aduce comunitatea împreună prin intermediul artei.

Evenimente culturale precum acesta sunt importante pentru comunitatea locală, deoarece oferă ocazia de a experimenta diferite forme de artă și de a sprijini talentul local. Prin participarea la astfel de spectacole, locuitorii din Lugoj pot contribui la promovarea culturii și a artei în orașul lor.

Prin urmare, miercuri seara, lugojenii sunt încurajați să participe la spectacolul “Hangița” și să se bucure de o seară de divertisment și cultură oferită de Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu”. Este o oportunitate unică de a petrece timp de calitate alături de familie sau prieteni, într-un cadru artistic și relaxant.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Lugojenii sunt invitați miercuri, 27 martie, de la ora 18, la spectacolul de mare succes ”Hangița”, de Carlo Goldoni, care va avea loc pe scena Teatrului Municipal ”Traian Grozăvescu”.

Din distribuție fac parte Ileana Căprariu, Loredana Lupulescu, Maria Rogobete, Lăcrimioara Bercean, Tudor Trăilă, Marian Costea, Constantin Goloșie, Cristian Alexandru, Cristian Ioschici și Sorin Palciuc.

Regia este semnată de Maria Voronca. Responsabil de lumini și sunet este Cezar Costescu.

Intrarea este liberă.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro