“Spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități din județ: întreruperea furnizării apei și recomandări pentru consumatori”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Se oprește apa mâine, în mai multe localități din județ! Aquatim spală rețelele de distribuție

Aquatim va efectua mâine, în intervalul 9-14, lucrări de spălare a rețelei de distribuție în mai multe localități din județul Timiș. Printre localitățile vizate se numără Bethausen, Cladova, Cutina, Leucușești și Coșava. În timpul desfășurării lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă.

Aceste lucrări de spălare sunt esențiale pentru asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile și fac parte din activitățile de mentenanță preventivă desfășurate de Aquatim în cadrul rețelelor de distribuție. Prin spălarea rețelelor, se elimină sedimentele și impuritățile care se pot acumula în timp, asigurându-se astfel o apă curată și sigură pentru consum.

În momentul în care alimentarea cu apă va fi reluată în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Această tulburare a apei va fi de scurtă durată, însă Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta se limpezește complet. Consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unei cantități de apă suficiente pentru a le acoperi necesarul pe perioada în care furnizarea apei este întreruptă.

Este important ca locuitorii din localitățile vizate să fie informați cu privire la aceste lucrări și să ia măsurile necesare pentru a-și asigura necesarul de apă pe durata întreruperii furnizării. Astfel, se evită situațiile neplăcute de a nu avea apă în gospodării sau de a consuma apă tulbure.

Aquatim reiterează importanța efectuării lucrărilor de spălare a rețelei de distribuție pentru a asigura calitatea apei potabile și își cere scuze pentru eventualele neplăceri pe care întreruperea furnizării le poate cauza.

Sursa: www.sursadevest.ro

Mâine, între orele 9-14, Aquatim va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități din județ.

Vizate sunt localitățile Bethausen, Cladova, Cutina, Leucușești și Coșava. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro