Soluția pentru decontarea navetei profesorilor, găsită de Instituția Prefectului

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Decontarea banilor pentru navetă, o problemă adusă în atenția prefectului. Ce soluții s-au găsit

Instituția Prefectului, reprezentată de Daniel Onofrei, a găsit o soluție pentru cadrele didactice navetiste care întâmpină dificultăți în obținerea documentelor justificatoare necesare pentru decontarea navetei. Aceste dificultăți pot fi rezolvate prin completarea unui formular special pus la dispoziție la sediul autogării Morandi, în colaborare cu reprezentanții acesteia.

Această măsură a fost luată în urma sesizărilor primite din partea unui număr semnificativ de cadre didactice navetiste, care se confruntă cu provocări în decontarea navetei. Înțelegând importanța asigurării unui mediu propice desfășurării actului educațional, Instituția Prefectului a căutat o soluție care să faciliteze procesul de obținere a documentelor necesare.

Astfel, cadrele didactice pot merge la sediul autogării Morandi și pot completa un formular special pus la dispoziție acolo. Acest document va fi ștampilat și semnat pe loc, și va putea fi ulterior utilizat ca document justificator pentru decontarea navetei conform prevederilor legale.

Prefectul județului, Daniel Onofrei, a transmis un mesaj de mulțumire cadrelor didactice pentru răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă în această perioadă. De asemenea, a asigurat că Instituția Prefectului va continua să acorde atenție și prioritate problemelor semnalate de comunitatea educațională și să acționeze în vederea îmbunătățirii condițiilor de muncă și a facilităților oferite cadrelor didactice.

Această soluție propusă de Instituția Prefectului va contribui la îmbunătățirea condițiilor de muncă ale cadrelor didactice și la facilitarea procesului de decontare a navetei profesorilor. Astfel, se urmărește asigurarea unui mediu propice desfășurării actului educațional și sprijinirea profesorilor în îndeplinirea atribuțiilor lor.

Sursa si Foto: stiriest.ro

În urma sesizărilor primite din partea unui număr semnificativ de cadre didactice navetiste, cu privire la dificultățile întâmpinate în obținerea documentelor justificatoare necesare pentru decontarea navetei, Instituția Prefectului reprezentată de Daniel Onofrei  a indentificat o soluție care să vină în sprijinul acestora.

Conștienți de importanța și necesitatea asigurării unui mediu propice desfășurării actului educațional și înțelegând provocările cu care se confruntă profesorii care fac naveta cu autoturismul personal în vederea îndeplinirii atribuțiilor lor, s-au întreprins demersuri pentru a facilita obținerea documentelor necesare în vederea decontării navetei conform procedurilor în vigoare.

“În acest sens, am identificat o soluție în colaborare cu reprezentanții autogării Morandi, prin care cadrele didactice pot merge la sediul autogării și completă un formular special pus la dispoziție acolo. Acest document, după completare, va fi ștampilat și semnat pe loc, putând fi ulterior utilizat drept document justificator pentru decontarea navetei conform prevederilor legale. Adresez mulțumiri cadrelor didactice pentru răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă în această perioadă.

Având în vedere importanța asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea activității didactice, suntem convinși că soluția propusă va facilita procesul de decontare a navetei profesorilor și va contribui la îmbunătățirea condițiilor de muncă ale cadrelor didactice.

Vă asigurăm că Instituția Prefectului va continua să acorde atenție și prioritate problemelor semnalate de comunitatea educațională și să acționeze în vederea îmbunătățirii condițiilor de muncă și a facilităților oferite cadrelor didactice “, a transmis prefectul județului Daniel Onofrei.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Deplasare a unui contingent de pompieri către Franța

Astăzi, 13 iulie, a pornit către Franța cel de-al doilea contingent format din 40 de pompieri pentru schimbarea efectivelor...

Read More...

Performanțe remarcabile la INOT Campionatul țărilor Central Europene

La Campionatul țărilor Central Europene de înot, sportivele de la Dinamo au avut rezultate remarcabile. Daria Silișteanu a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro