Sesiune de dezvoltare profesională pentru profesorii de educație fizică și sport în regiunea Lugoj-Făget-Buziaș-Nădrag

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Lecție metodică la educație fizică și sport susținută la Școala Gimnazială Darova – Redeșteptarea

Profesorii de educație fizică și sport din regiunea Lugoj-Făget-Buziaș-Nădrag au participat recent la o sesiune de dezvoltare profesională la Școala Gimnazială Darova. Această întâlnire a avut ca scop îmbunătățirea capacităților și competențelor profesionale ale cadrelor didactice în domeniul educației fizice.

Sesiunea de dezvoltare profesională a fost condusă de profesorul Alexandru Maier, care a avut drept colaborator pe profesorul Georgeta Nicolae, responsabil pentru cercul metodic. Participanții la această întâlnire au fost implicați activ în diverse jocuri și exerciții desfășurate în aer liber, cu accent pe dezvoltarea vitezei și îndemânării. Aceste activități au fost concepute astfel încât să poată fi integrate ulterior în cadrul orelor de educație fizică susținute la clasă, cu elevii.

Exercițiile fizice reprezintă o componentă fundamentală a educației, având numeroase beneficii asupra dezvoltării funcționale și morfologice a organismului. Ele au un impact pozitiv asupra aparatului locomotor, organelor interne și sistemului nervos central. De asemenea, acestea contribuie la dezvoltarea și perfecționarea calităților motrice esențiale, cum ar fi viteza, rezistența, forța și îndemânarea.

Lecția metodică desfășurată în cadrul acestei sesiuni a reprezentat o oportunitate de învățare și schimb de experiență între profesori. Aceasta a fost posibilă datorită implicării susținute a profesorului Dorina Stan, directorul Școlii Gimnaziale Darova, care a contribuit la succesul și desfășurarea activității.

În concluzie, sesiunile de dezvoltare profesională reprezintă o modalitate eficientă de îmbunătățire a abilităților și competențelor cadrelor didactice în domeniul educației fizice și sportului. Prin intermediul acestor întâlniri, profesorii au ocazia să se perfecționeze și să își împărtășească experiențele cu colegii lor, având în vedere importanța educației fizice în dezvoltarea armonioasă a elevilor.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Profesorii de educație fizică și sport din regiunea Lugoj-Făget-Buziaș-Nădrag s-au reunit recent într-o sesiune de dezvoltare profesională la Școala Gimnazială Darova, participând la o lecție metodică.

Conducerea activității a fost asigurată de prof. Alexandru Maier, avându-l ca responsabil pentru cercul metodic pe prof. Georgeta Nicolae.

În cadrul acestei întâlniri de specialitate, cadrele didactice au fost implicate activ în diverse jocuri și exerciții desfășurate în aer liber, orientate către dezvoltarea vitezei și îndemânării. Acestea au fost concepute astfel încât să poată fi integrate ulterior în cadrul orelor de educație fizică susținute la clasă, cu elevii.

Este cunoscut faptul că exercițiile fizice reprezintă o componentă fundamentală a educației. Ele contribuie semnificativ la dezvoltarea funcțională și morfologică a organismului, influențând în mod pozitiv atât aparatul locomotor, cât și organele interne, precum și sistemul nervos central. De asemenea, acestea susțin dezvoltarea și perfecționarea calităților motrice esențiale, precum viteza, rezistența, forța sau îndemânarea.

Lecția metodică a reprezentat o oportunitate de învățare și schimb de experiență, având în spate implicarea susținută a profesorului Dorina Stan, directorul Școlii Gimnaziale Darova, care a contribuit la succesul și desfășurarea activității.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro