Seful Ştirilor TVR, Cătălin Prisăcariu, si-a dat foc la valiza. Pe 30 august 2022 va parasi institutia.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
TVR MOREH ANIMAL TVR
virtualmag.roScandalul „Marş acasă panaramă” se apropie de final: Preşedintele-director general al TVR a anunţat că şeful Ştirilor, Cătălin Prisăcariu, va părăsi marţi, 30 august 2022, instituţia de presă!

În urma sesizării oficiale transmise de către Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind împreună cu filiala MediaSind TVR privind comportamentul huliganic al coordonatorului cu atribuţii de Director al Direcţiei Ştiri din Societatea Română de Televiziune, Cătălin Prisăcariu, faţă de jurnalista Magdalena Moreh, membrii Consiliului de Administraţie au discutat astăzi, în şedinţa CA, acest caz de încălcare a legislaţiei muncii şi a deontologiei profesionale.

Înţelegând gravitatea situaţiei, preşedintele-director general Dan Cristian Turturică a anunţat membrii CA şi pe preşedintele MediaSind TVR prezent la şedinţă, că începând de marţi, 30 august 2022, Cătălin Prisăcariu nu va mai fi angajatul instituţiei publice de presă!

Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind împreună cu filiala MediaSind TVR au solicitat ieri, 25 august 2022, conducerii TVR demiterea de urgenţă a lui Cătălin Prisăcariu din funcţia de şef al Ştirilor TVR şi convocarea Comisiei de cercetare disciplinară în vederea concedierii agresorului după ce au luat act de sesizarea membrului de sindicat din Societatea Română de Televiziune, Magdalena Moreh.

Aceasta a semnalat MediaSind comportamentul incalificabil al lui Cătălin Prisăcariu, coordonatorul interimar cu atribuţii de Director al Direcţiei Ştiri: (…) Imediat, dl director Prisacariu a lansat o cascadă de injurii şi calomnii.

Vă dau câteva exemple: „eşti o incompetentă”, „o incompetentă nenorocită”, „nu faci nimic”, „voi, la externe, nu faceţi nimic”, „marş, panaramă”, „ieşi afară, panaramă”, „marş de aici”, „marş acasă” (în condiţiile în care mai aveam de stat nişte ore până la sfârşitul programului). Cuvintele „marş” şi „panaramă” au fost repetate de cel puţin 8-10 ori. La adresa mea, desigur. Dl.director a avut această ieşire de faţă cu producătorii şi cu colega mea de la externe. Cuvintele incalificabile pe care mi le-a adresat dl.Prisacariu şi atitudinea plină de dispreţ faţă de eforturile depuse de mine şi de colega mea de tură, mi-au provocat: tahicardie, dispnee şi creşterea tensiunii arteriale. Ataşez adeverinţa medicală de la cabinetul TVR , cu starea mea post-conflict. Menţionez că sunt o persoană sănătoasă, fără antecedente de natură cardiacă sau nervoasă.” – se arată în sesizarea trimisă către Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind.

Amintim că acest caz grav nu este singurul în care este implicat şeful ştirilor, acesta a mai jignit şi a avut un comportament huliganic şi împotriva altor angajaţi din TVR, chiar în timpul unei şedinţe de sumar atunci când a avut o nouă criză de nervi, dar şi împotriva liderilor de sindicat.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

În 2022, BMW Group a continuat să reducă emisiile de CO2 ale flotei sale de automobile

Pe baza calculelor interne preliminare, emisiile de CO2 pentru întreaga flote din UE au fost de 105 g/km (WLTP)

Read More...

Stiri Ministerul Apararii Nationale, Romania

Debut „de foc” pentru militarii Batalionului 812 Infanterie ,,Bistrița’’ Prima săptămână a noului an de instrucție pentru „Șoimii Carpaților” s-a

Read More...

Ce este o găzduire web și care este rolul ei?

Intenționezi să-ți lansezi un website online pentru a-ți promova cât mai intensiv serviciile sau produsul dorit? Atunci cu siguranță

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro