Școlile și grădinițele din Galați vor fi închise mâine, 27 noiembrie 2023

BY: stiridinromania.ro In Galați

În urma deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, școlile și grădinițele din Galați vor fi închise mâine, 27 noiembrie 2023. Această măsură a fost luată în primul rând pentru siguranța copiilor, dar și pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze în condiții optime.

Într-o perioadă în care România se confruntă cu condiții meteo extreme, precum ninsori abundente și temperaturi scăzute, decizia de a suspenda cursurile în școli și grădinițe devine o necesitate. Copiii sunt cei mai vulnerabili în fața acestor condiții, iar asigurarea siguranței lor este o prioritate.

Închiderea școlilor și grădinițelor nu este o măsură luată în mod arbitrar, ci este rezultatul unei analize atente a situației. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență evoluția vremii și decide asupra măsurilor ce trebuie luate pentru prevenirea oricăror situații de urgență.

Pe lângă asigurarea siguranței copiilor, închiderea școlilor și grădinițelor permite și utilajelor de deszăpezire să intervină în mod eficient. Curățarea zăpezii de pe drumuri și trotuare este esențială pentru a asigura mobilitatea și siguranța cetățenilor. Prin suspendarea cursurilor, se creează un spațiu de lucru pentru aceste utilaje, facilitând astfel intervenția lor.

Cu toate acestea, închiderea școlilor și grădinițelor nu înseamnă că activitatea educațională se oprește complet. Profesorii și elevii vor trebui să găsească modalități alternative de a continua procesul de învățare. Tehnologia poate juca un rol important în acest sens, oferind posibilitatea de a susține cursurile online sau de a trimite materialele didactice prin intermediul platformelor digitale.

În concluzie, închiderea școlilor și grădinițelor din Galați mâine, 27 noiembrie 2023, este o măsură necesară pentru siguranța copiilor și pentru buna desfășurare a activităților de deszăpezire. Este important ca toți cei implicați să fie conștienți de importanța respectării acestei decizii și să găsească soluții alternative pentru desfășurarea procesului educațional.

Redam in continuare comunicatul original.

Școlile și grădinițele din Galați vor fi închise mâineȘcolile și grădinițele din Galați vor fi închise mâine Toate unitățile de învățământ din Galați vor avea cursurile suspendate luni, 27 noiembrie 2023, ca urmare… a deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Măsura este necesară în primul rând pentru siguranța copiilor, dar și pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acționeze. Noi vom fi în continuare la datorie.

Sursa: Primaria Municipiului Galați

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Primaria Municipiului Galați
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Noul BMW M2

Performanta si eleganta: Noul BMW M2

Noul BMW M2 a fost lansat recent, aducând cu el o mulțime de inovații și upgrade-uri care îl fac...

Read More...

Sărbătorita zilei la CS Dinamo – 13 iunie: Bianca BECALI, medaliată cu bronz la Mondiale și Europene în proba individuală de sabie

Astăzi, la CS Dinamo, sărbătorim o sportivă de succes, Bianca Becali, născută în 1988, care a obținut medalii de...

Read More...
[FOTO] Respect și memorie eternă! Ziua Eroilor a fost marcată și la Lugoj

Omagierea Eroilor în Lugoj, de Ziua Înălțării Domnului

În ziua de 13 iunie, orașul Lugoj a comemorat Ziua Eroilor, marcând totodată și sărbătoarea Înălțării Domnului. Evenimentul a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro