Schimbați-vă viața – Deblocați puterea auto-îmbunătățirii

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
self improvement

Uneori ajungem la un moment al vieții noastre când suntem pregătiți pentru schimbare și autoperfectionare. Lucrurile nu merg atât de bine pentru noi sau evenimentele dureroase sau dezamăgitoare par să se repete în viața noastră. Ştii ce vreau să spun; lucruri precum alegerea continuă a partenerului greșit sau a slujbei greșite, sau poate este doar sentimentul că ești blocat într-o rută fără nimic interesant de așteptat la orizont. Începi să te gândești: „Am nevoie de ceva mai mult în viața mea” și începi să cauți tot ce are legătură cu auto-îmbunătățirea. Se pare că singurul moment în care ne gândim la auto-îmbunătățire este atunci când totul în viața noastră pare să se destrame, sau să se înrăutățească, sau când te simți stagnant, nemotivat și nefericit. Apoi mintea ta se umple de gânduri de genul: „Ce pot face cu adevărat pentru a-mi schimba viața și a îmbunătăți lucrurile?”

Există multe pe care le poți face pentru a iniția auto-îmbunătățirea în viața ta și eu cred că odată ce începi să faci schimbări, în viața ta încep să se întâmple lucruri cu adevărat pozitive. Este nevoie doar să faci o singură mișcare, o singură acțiune pentru a aduce schimbări benefice în viața ta. Îmbunătățirea personală începe cu tine și, dacă stai în preajmă așteptând să ți se întâmple ceva remarcabil, fără să faci schimbări, vei aștepta foarte mult timp și nu vei vedea niciodată rezultate.

Cheia pentru îmbunătățirea personală este să vă cunoașteți propriul sine și să înțelegeți cum ați ajuns unde sunteți și unde doriți să ajungeți. În mod inevitabil, schimbările se vor întâmpla în viața noastră, indiferent dacă ne place sau urâm. La un moment dat, cu toții vom experimenta câteva momente de cotitură în viața noastră. Putem alege să stăm și să privim cum trece lumea sau ne putem debloca puterea de auto-îmbunătățire nu pentru că cineva ne-a spus că este obligatoriu, ci pentru că te simți nefericit, neîmplinit și neîmplinit. Acesta este un semn că trebuie să încorporezi auto-îmbunătățirea în viața ta. Când continui să obții aceleași rezultate nedorite în relațiile tale, locuri de muncă, lipsa de bani, dependențe și în alte domenii ale vieții tale – asta ar trebui să-ți trimită un semnal că este timpul pentru schimbare și auto-îmbunătățire.

Îi aud pe oameni tot timpul plângându-se că își urăsc viața, locul de muncă, partenerul, greutatea lor și totuși aleg să nu facă nimic în privința asta. Nu am timp pentru necăjitorii care insistă că lumea le datorează pentru că ei cred cumva că merită, dar nu fac nimic pentru a-l câștiga. Chiar dacă obțin în mod repetat rezultate negative în relațiile și eforturile lor, pur și simplu nu pot accepta că schimbarea începe cu ei. Ei trebuie să facă o anumită autoevaluare și să implementeze auto-îmbunătățirea în viața lor.

Fiți conștienți de semnalele din viața voastră și când vedeți aceleași semne de avertizare din nou și din nou, luați notă și începeți să vă îmbunătățiți. Nu aștepta până când niciuna dintre hainele tale nu se mai potrivește înainte de a adopta unele îmbunătățiri personale într-un stil de viață mai sănătos. Ai mult mai multe șanse de succes atunci când vezi primele semne că există o problemă în diferite aspecte ale vieții tale. Dacă blugii tăi preferați par să fie din ce în ce mai greu de fixat, atunci începe să faci îmbunătățiri în dieta ta pentru a pierde kilogramele nedorite. Același principiu se aplică tuturor lucrurilor din viața ta. Nu așteptați până când experimentați durere și deznădejde înainte de a aplica puterea de auto-îmbunătățire.

Nu aștepta până când lumea ta începe să se destrame. Mulți dintre noi fac asta pentru că schimbarea nu este întotdeauna ușoară, dar ignorarea schimbării nu face decât să înrăutățească situația. Nu este nevoie să rezistați sau să vă temeți de schimbare. Amintiți-vă că dacă continuați să faceți aceleași lucruri în același mod, veți obține aceleași rezultate. Așa că înfruntă-o și fă ceva în privința asta. Îmbunătățirea de sine poate fi emoționantă și eliberatoare. Te poate împuternici. Efectuarea de schimbări pozitive prin îmbunătățirea personală va duce la mult mai multă fericire, control și mulțumire în viața ta.

Îmbunătățirea de sine nu înseamnă că trebuie să schimbi totul în viața ta. Privește zonele care nu te fac fericit. De exemplu, dacă trebuie să slăbiți câteva kilograme, înscrieți-vă la o sală de sport sau la un curs de exerciții, câteva nopți pe săptămână. Sau cumpărați un CD de fitness și luați un prieten pentru a vă antrena împreună. Faceți din ceva distractiv și veți începe să așteptați cu nerăbdare să vă îmbunătățiți. Dacă îți lipsește încrederea sau simți că abilitățile tale de comunicare sunt slabe, există atât de multe resurse care să te ajute în acele domenii. Există literalmente sute de cărți de autoperfecționare, cursuri, CD-uri audio și videoclipuri care vă pot ajuta să vă sporiți încrederea și să înțelegeți cum să comunicați mai eficient.

Frumusețea autoperfecționării este că este ceva ce poți face în intimitatea propriei case, cu o mulțime de cărți, cursuri și CD-uri din care poți alege. Descoperiți-vă propria cale și metodă pentru a vă îmbunătăți puterea personală.

Când începi să vezi rezultatele încurajatoare care ți se întâmplă pentru că ai ales să deblochezi puterea auto-îmbunătățirii, în curând vei realiza că este doar începutul unui drum mult mai fericit din viața ta care te pune în control.

Source by Linda McLellan
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro