Sabrina Maneca Voinea câștigă dublă de argint la Campionatele Europene de gimnastică de la Rimini

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La Campionatele Europene de gimnastică de la Rimini, Sabrina Maneca Voinea a obținut o dublă de argint, impresionând cu performanța sa la sol. În finala competiției, Sabrina s-a clasat pe locul al doilea, cu o notă de 13.700, fiind devansată doar de Manila Esposito din Italia, care a obținut 13.833 puncte. Locul al treilea a fost ocupat de Angela Andreoli, tot din Italia, cu o notă de 13.666.

Reprezentând România cu succes la această competiție de prestigiu, Sabrina Maneca Voinea a demonstrat încă o dată talentul și muncă depusă în antrenamentele sale. Felicitări pentru performanța excelentă, Sabri!

În spatele succesului sportivei se află o echipă dedicată și susținătoare, formată din antrenori, oficiali și sponsori. Partenerii FRG, printre care se numără Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agenția Națională Pentru Sport și mai mulți sponsori precum OMV Petrom, Fundația Casa Campionilor, Renovatio, Romgaz, Lidl și alții, au contribuit la susținerea și promovarea performanței sportive în România.

Performanța remarcabilă a Sabrinei Maneca Voinea la Campionatele Europene de gimnastică reprezintă o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi români și o confirmare a valorii și talentului acestora în competițiile internaționale. Felicitări Sabri și mult succes în viitoarele competiții!

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Dublă de argint pentru Sabrina Maneca Voinea la Campionatele Europene de gimnastică de la Rimini! În finala de la sol, Sabrina a urcat pe treapta a 2-a a podiumului cu 13.700, fiind devansată de Manila Esposito (Italia), 13.833. Bronz pentru Angela Andreoli (Italia), 13.666. Felicitări, Sabri, felicitări, Camelia Voinea! Emilia Nicolae Parteneri FRG: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agenția Națională Pentru Sport Sponsori FRG: Omv Petrom, Fundația Casa Campionilor , Renovatio, Romgaz, Lidl , Fundația Forgym, Apleona, B&B Collection, Maspex – Bucovina, Lingemann, Brenntag , Nestle Romania, Remedia, Christian Moreau, Iwa, Toyota, Uzinsider, Venturelli, Catena, SwissMed Clinic, Dr.Elena Martin, Credit Fix , Benvenuti, Tanex , Dream Sport Magazin, Scc Erbasu, Matrix, Heinner, Mizar, Electroalfa, Transelectrica, TehnoINSTRUMENT


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro