S.U.A.: “Designare de fonduri de urgență conform Actului privind Alocările Continui și alte Extinderi (H.R. 5860)”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
Message to the Congress on Designation of Funding as an Emergency Requirement in Accordance with Section 114(c) of division A of the Continuing Appropriations Act, 2024 and Other Extensions Act

Președintele Joseph R. Biden Jr. a emis o declarație prin care desemnează ca necesități de urgență toate fondurile desemnate de Congres conform Legii privind Controlul Bugetului Echilibrat și Urgență a Deficitului din 1985. Această declarație este în conformitate cu secțiunea 114(c) a diviziei A a Legii privind Aproprierea Continuă a Anului 2024 și alte Prolungiri (H.R. 5860).

Conform declarației, fondurile pot fi transferate și reatribuite în scopul de a face față situațiilor de urgență. Detaliile cu privire la această acțiune sunt prezentate într-un memorandum atașat din partea Directorului Biroului de Management și Buget.

Această decizie vine într-un context în care guvernul american se confruntă cu diverse provocări, iar declarația de urgență permite utilizarea fondurilor într-un mod mai flexibil pentru a răspunde acestor provocări.

Nu există informații suplimentare în textul sursă, dar este de așteptat ca această declarație să genereze dezbateri și discuții în cadrul Congresului și în rândul experților în domeniul politicii bugetare.

În concluzie, președintele Joseph R. Biden Jr. a desemnat ca necesități de urgență toate fondurile desemnate de Congres conform Legii privind Controlul Bugetului Echilibrat și Urgență a Deficitului din 1985. Această decizie permite transferul și reatribuirea fondurilor pentru a face față situațiilor de urgență și este susținută de un memorandum din partea Directorului Biroului de Management și Buget.

Sursa: www.whitehouse.gov.

     In accordance with section 114(c) of division A of the Continuing Appropriations Act, 2024 and Other Extensions Act (H.R. 5860; the “Act”), I hereby designate as emergency requirements all funding (including the transfer and repurposing of funds) so designated by the Congress in the Act pursuant to section 251(b)(2)(A) of the Balanced Budget and Emergency Deficit Control Act of 1985, as outlined in the enclosed list of accounts.

     The details of this action are set forth in the enclosed memorandum from the Director of the Office of Management and Budget.

                               JOSEPH R. BIDEN JR.

THE WHITE HOUSE,
September 30, 2023.


Foto: Click pentru sursa imaginii , Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Maria Broască – O poveste de determinare și recuperare

Maria Broască este o junioară talentată și face parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" coordonat de Mariana Bitang...

Read More...

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro