România a pierdut în fața Spaniei cu scorul de 36-24 în meciul de handbal EURO 2024, rezistând doar 20 de minute

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa națională de handbal feminin a României a suferit o înfrângere usturătoare în meciul cu Spania, din cadrul Campionatului European din 2024. Partida s-a încheiat cu scorul de 36-24 în favoarea ibericelor, după ce româncele au rezistat doar 20 de minute în fața jocului agresiv al adversarelor.

România a început meciul într-o notă pozitivă, reușind să găsească soluții în atac și să se mențină în joc până în minutul 20. Însă, Spania a preluat controlul și a reușit să se desprindă încă de la pauză. Chiar dacă au mai avut câteva momente strălucitoare în repriza a doua, în special datorită colaborării dintre Stanciuc și Dedu, cei mai tineri jucători din lot, româncele nu au reușit să revină în joc și să reducă deficitul de pe tabelă.

În ceea ce privește marcatorii echipei noastre, Nistor și Dedu au înregistrat câte 4 goluri, în timp ce Ghiță și Buzle au contribuit cu câte 3 goluri fiecare. Ilie, Nagy, Grigoraș, Drăgan și Stanciuc au înscris câte 2 goluri, iar Cumpănici a încheiat tabela cu un gol marcat.

Această înfrângere vine într-un moment dificil pentru handbalul feminin românesc, care se confruntă cu multiple probleme în ultimii ani. Lipsa unei strategii clare și a investițiilor consistente în dezvoltarea handbalului feminin au dus la o scădere a performanțelor și a rezultatelor.

Este important ca autoritățile și federația de specialitate să ia măsuri urgente pentru a redresa situația și a construi o echipă puternică și competitivă în viitor. Investițiile în infrastructură, selecționarea și pregătirea adecvată a jucătoarelor, precum și promovarea handbalului feminin în rândul tinerelor talente reprezintă doar câteva dintre aspectele care trebuie abordate în vederea revitalizării acestui sport în România.

Chiar dacă rezultatul negativ din meciul cu Spania este dezamăgitor, este important ca echipa noastră să învețe din această experiență și să se pregătească mai bine pentru următoarele competiții. Cu o abordare adecvată și cu sprijinul necesar, handbalul feminin românesc poate redeveni o forță în Europa și poate obține rezultate de succes la nivel internațional.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

HANDBAL. EURO 2024. Am rezistat doar 20 de minute Spania – România 36-24 (17-12) Am început bine, cu un atac care a găsit soluții până în minutul 20. Spania a preluat însă controlul și s-a desprins încă de la pauză. Până la final, am mai avut câteva străluciri, în special pe relația Stanciuc – Dedu, cei mai tineri jucători din lot. Nistor 4, Dedu 4, Ghiță 3, Buzle 3, Ilie 2, Nagy 2, Grigoraș 2, Drăgan 2, Stanciuc 1, Cumpănici 1 au marcat pentru tricolori. #handball


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro