Rezultatele săptămânii de acțiune: arestări, traficanți identificați, investigații penale inițiate

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
38 arrests in action against agricultural labour exploitation

Săptămâna de acțiune a avut următoarele rezultate: 38 de arestări, 43 de traficanți suspectați identificați, 20 de anchete penale noi inițiate, 1.583 de muncitori identificați ca fiind supuși exploatării și încălcărilor drepturilor muncii (inclusiv 353 identificați ca posibile victime ale traficului de persoane), 687 de angajatori identificați ca comițând încălcări ale legislației muncii, 156 de inspecții noi inițiate de autoritățile muncii, 29 de documente falsificate identificate, 27.653 de persoane verificate și 3.148 de locații verificate.

Aceste rezultate înseamnă că eforturile de combatere a traficului de persoane și a încălcărilor drepturilor muncii au fost intense și eficiente în această săptămână. Numărul mare de arestări și de traficanți identificați demonstrează că autoritățile sunt hotărâte să pună capăt acestor activități ilegale și să aducă în fața justiției pe cei responsabili.

Identificarea a peste 1.500 de muncitori exploatati și a posibilelor victime ale traficului de persoane arată că aceste fenomene nu trebuie ignorate și că trebuie luate măsuri concrete pentru a le proteja și pentru a le oferi sprijinul necesar. Identificarea a peste 600 de angajatori care comit încălcări ale legislației muncii arată că este nevoie de o mai mare supraveghere și control în aceste domenii.

Inițierea a peste 150 de inspecții noi de către autoritățile muncii este un semn că acestea sunt implicate activ în combaterea încălcărilor drepturilor muncii și că sunt hotărâte să sancționeze pe cei care nu respectă legea. Identificarea a peste 27.000 de persoane și verificarea a peste 3.000 de locații demonstrează că aceste acțiuni sunt extinse și că nicio zonă nu este neglijată.

Este important ca aceste rezultate să fie urmate de măsuri concrete și de implementarea unor politici eficiente pentru a preveni și combate traficul de persoane și încălcările drepturilor muncii. Numai prin acțiuni continue și coordonate putem asigura un mediu de muncă sigur și protejat pentru toți muncitorii și putem opri traficul de persoane, o infracțiune gravă care afectează viețile multor oameni.

Sursa: EUROPOL

The action week resulted in: 38 arrests 43 suspected traffickers identified 20 new criminal investigations initiated 1 583 workers subjected to exploitation and labour violations identified (including 353 identified as possible victims of human trafficking) 687 employers committing labour violations identified 156 new inspections by labour authorities initiated 29 forged documents identified 27 653 persons checked 3 148 locations checked…Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: EUROPOL
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro