Reconfirmarea lui Marcel Miclau ca secretar general al ANOFM

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Marcel Miclau, directorul AJOFM Timiș, a fost reconfirmat în funcția de secretar general al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), conform unei decizii a prim-ministrului Marcel Ciolacu din 4 iulie 2024. Potrivit deciziei Guvernului României, începând cu data de 8 iulie 2024, Marcel Miclau va exercita temporar funcția de secretar general al ANOFM pentru o perioadă de 6 luni.

Printre obiectivele pe care Marcel Miclau le-a enunțat pentru mandatul său se numără digitalizarea serviciilor oferite șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și activarea persoanelor inactive pe piața muncii. De menționat este faptul că AJOFM Timiș va fi în continuare condusă de Sana Kasai.

Această reconfirmare a lui Marcel Miclau în funcția de secretar general al ANOFM vine într-un moment crucial, în care piața muncii se confruntă cu provocări majore generate de schimbările economice și sociale. Cu accentul pus pe digitalizare și activarea persoanelor inactive, este posibil ca ANOFM să își adapteze strategiile pentru a răspunde mai eficient nevoilor forței de muncă din România.

Surse: Ziua de Vest.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Banateanul Marcel Miclau a fost reconfirmat in functia de secretar general al Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM).

Decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu nr. 224 din 4 iulie 2024, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare, de catre Marcel-Dumitru Miclau a functiei publice vacante din categoria inaltilor functionari publici de secretar general al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca arata:

“Incepand cu data de 8 iulie 2024, Marcel Miclau, directorul AJOFM Timis, exercita cu caracter temporar prin detasare functia publica vacanta din categoria inaltilor functionari publici de secretar general al ANOFM pentru o perioada de 6 luni”, se arata in decizia Guvernului Romaniei semnata de prim ministrul Marcel Ciolacu, joi 4 iulie 2024.

Marcel Miclau a spus care sunt doua obiective pe care le va avea in continuare: “Digitalizarea  serviciilor oferite somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si activarea persoane lor inactive pe piata muncii”. Reamintim ca AJOFM Timis este condusa, in continuare, de Sana Kasai. (I.P.)

Sursa: Ziua de VestAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro