Rapidiștii participă la Dracula Open, turneul internațional pentru juniori și tineret

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Rapidiștii vor participa la turneul internațional de box Dracula Open, care va avea loc în perioada 11-19 februarie la Ploiești. Aceasta este a treia ediție a competiției, primele două desfășurându-se în Brașov și Arad. Clubul sportiv Rapid va fi reprezentat de trei boxeri în competiția de tineret.

Ștefan Moise va concura la categoria +92 kg, Cristian Dima la categoria 80 kg, iar Ștefan Stavri va lupta la categoria 71 kg. Aceștia sunt antrenați de Mihai și Antonie Stavri, iar pregătirea lor a fost intensă înainte de acest turneu important.

Dracula Open este un eveniment de anvergură în lumea boxului, reunind tineri pugiliști talentați din întreaga țară și din străinătate. Competiția oferă oportunitatea sportivilor de a-și demonstra abilitățile și de a se măsura cu alți boxeri de top.

Participarea Rapidului la Dracula Open este o oportunitate excelentă pentru cei trei pugiliști de a-și face cunoscut numele și de a arăta că sunt pregătiți să facă performanță în acest sport. Cu siguranță, ei vor lupta cu determinare și vor reprezenta cu mândrie culorile clubului lor.

Boxul este un sport care necesită disciplină, pregătire fizică și mentală intensă. Participarea la competiții de nivel înalt precum Dracula Open oferă sportivilor șansa de a-și testa limitele și de a învăța din experiența confruntărilor cu adversari puternici.

Toți fanii boxului și ai clubului Rapid sunt cu ochii pe această competiție și îi susțin pe cei trei reprezentanți ai echipei. Ne dorim ca aceștia să obțină rezultate bune și să demonstreze că munca și dedicarea lor nu au fost în zadar.

Cu siguranță, Dracula Open va fi o experiență memorabilă pentru toți cei implicați, iar participarea Rapidului reprezintă un pas important în dezvoltarea și promovarea acestui sport în rândul tinerilor. Să sperăm că această competiție va aduce rezultate pe măsură și va contribui la creșterea prestigiului clubului Rapid în lumea boxului.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Rapidiștii boxează la Dracula Open! Boxerii rapidiști au fost invitați să participe la cea de a treia ediție a turneului internațional Dracula Open pentru juniori și tineret. Competiția, organizată de FR Box, va avea loc la Ploiești între 11 și 19 februarie. Primele două ediții s-au consumat la Brașov și Arad. CS Rapid va avea în concurs 3 reprezentanți care vor evolua în întrecerea de tineret: Ștefan Moise – cat +92 kg; Cristian Dima – 80 kg; Ștefan Stavri – 71 kg. Cei 3 pugiliști sunt antrenați de Mihai și Antonie Stavri.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Câți urși trăiesc în România? Autoritățile vorbesc de un număr record, dar fără o numărătoare reală

Autoritățile vor să aprobe împușcarea a peste 400 de urși până la sfârșitul anului, pe motiv că sunt prea...

Read More...

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro