Proiectul Score – Ovidio Running în Constanța, Sulmona și Corinth

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Clubul Sportiv Farul Constanța și Universitatea “Ovidius” Constanța sunt parteneri în proiectul Strategy and Capacity building for Ovidio Running in Europe (SCORE), finanțat prin Programul european Erasmus Plus. Acest proiect implică opt organizații din România, Italia și Grecia și are ca scop încurajarea activităților sportive pentru o viață sănătoasă, dezvoltarea unui model organizațional durabil și legat de elemente culturale specifice teritoriului local.

În cadrul ședinței de inițiere desfășurate în Sulmona, Italia, în perioada 21-23 Februarie 2023, s-au discutat etapele proiectului, monitorizarea și luarea deciziilor privind activitățile viitoare. Clubul Sportiv Farul Constanța a fost reprezentat de directorul Aurelian Arghir.

Recent, în cadrul celei de-a treia etape a proiectului desfășurată tot în Sulmona, a avut loc planificarea și promovarea evenimentelor viitoare. Printre acestea s-a numărat și Ovidio Running in Sulmona (14-16 Septembrie 2023), care a inclus trei tipuri de curse: una competitivă pentru sportivii antrenați, o cursă destinată tinerilor participanți și o plimbare sportivă necompetitivă deschisă tuturor. Sportivii secției de atletism a Clubului Sportiv Farul Constanța și studenții de la Universitatea “Ovidius” Constanța au obținut rezultate notabile în cadrul competiției.

Evenimentul a creat o strânsă legătură între participanți, organizatori și comunitatea locală. În cadrul întâlnirii cu partenerii proiectului s-a discutat și pregătirea următoarei etape, Ovidio Running in Loutraki, Corinth, Grecia, care va avea loc pe 5 noiembrie 2023.

Proiectul SCORE este o inițiativă importantă pentru promovarea activităților sportive și implicarea comunității într-un stil de viață sănătos. Prin colaborarea dintre Clubul Sportiv Farul Constanța și Universitatea “Ovidius” Constanța, se dorește dezvoltarea unor modele organizaționale durabile și incluzive, care să poată fi implementate și în alte teritorii.

Sursa: CS Farul Constanța.

Score Project – Ovidio Running în Constanța, Sulmona și Corinth
💙🤍 Clubul Sportiv Farul Constanța este partener alături de Universitatea ,,Ovidius’’ Constanța la proiectul Strategy and Capacity building for Ovidio Running in Europe (SCORE), finanțat prin Programul european Erasmus Plus. Cele opt organizații, din trei țări europene: România, Italia și Grecia vor derula acțiuni împreună, specifice proiectului.

Scopul proiectului este acela de a încuraja activitățile sportive ce determină o viață sănătoasă prin implicarea tuturor categoriilor de vârstă, să dezvolte un model organizațional pentru evenimente sportive, durabil, digital,incluziv și legat de elemente culturale caracteristice teritoriului local.

Ședința de inițiere a avut loc în perioada 21-23 Februarie 2023 la Sulmona, Italia, unde s-au discutat etapele proiectului, monitorizarea și luarea deciziilor privind activitățile viitoare.

Săptămâna trecută, la Sulmona, în cadrul celei de-a treia etape a proiectului, a avut loc între participanți, planificarea în vederea organizării și promovării evenimentelor viitoare – Clubul Sportiv Farul Constanța fiind reprezentată de directorul Aurelian Arghir.

Tot cu această ocazie, a avut loc Ovidio Running in Sulmona (14-16 Septembrie 2023), eveniment ce a inclus trei tipuri de curse: 1. Competitivă – pentru sportivii antrenați (au participat sportivi ai secției de atletism ai Clubului Sportiv Farul Constanța și studenți la Universitatea ,,Ovidius’’ Constanța, obținând la categoria de vârstă 16-22 ani, profesioniști masculin: Locul II – Andrei Sterea și Locul V – Alexandru Toader); 2. Cursă destinată tinerilor participanți și 3. Plimbare sportivă necompetitivă deschisă tuturor persoanelor, de la mic la mare.

Evenimentul a generat o strânsă legătură între participanți, organizatori și comunitatea locală.

La întâlnirea cu partenerii proiectului s-a discutat inclusiv pregătirea următoarei etape Ovidio Running in Loutraki, Corinth, Grecia care se va desfășura în data de 5 noiembrie 2023.

🌐 https://csfarul.ro/2023/09/22/score-project-ovidio-running-in-constanta-sulmona-si-corinth/

#csfarulconstanta
#aurelianarghirdirector
#alwaysbehindthechampions
#farullegendneverends
#OvidioRunning
🏃‍♂️🏃‍♀️💙🤍Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: CS Farul Constanța
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Până în primăvara anului viitor, România va avea gata de luptă toate cele patru sisteme Patriot

Ministerul Apărării are în prezent patru sisteme de apărare antiaeriană Patriot, însă doar două sunt operaționalizate. Al doilea a...

Read More...
Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

Israelul lansează noi lovituri în Gaza, după atacul din weekend care a ucis zeci de persoane în zona de siguranţă

Martori citați de AFP au spus că avioanele de război israeliene au lovit centrul Fâșiei Gaza iar focurile de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro