Programul meciurilor dinamoviștilor în săptămâna 8-14 ianuarie 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În perioada 8-14 ianuarie 2024, programul echipei Dinamo este unul destul de încărcat, având meciuri importante în trei discipline sportive: baschet, volei masculin și volei feminin.

Începând cu baschetul, echipa Dinamo va întâlni SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara în cadrul etapei a 17-a a Ligii Naționale de Baschet (LNB Getica 95). Meciul este programat pentru vineri, 12 ianuarie, la ora 17:45, și se va desfășura în Sala Dinamo. Dinamo are ocazia să-și demonstreze calitățile și să obțină o victorie importantă în fața echipei din Timișoara.

În continuare, echipa de volei masculin a lui Dinamo va juca împotriva echipei Explorări Baia Mare în cadrul etapei a 12-a a Diviziei A1. Meciul este programat pentru aceeași zi, vineri, 12 ianuarie, la ora 17:00. Este o oportunitate pentru Dinamo să obțină puncte importante și să avanseze în clasamentul competiției.

Nu în ultimul rând, echipa de volei feminin a lui Dinamo va întâlni echipa Corona Brașov în cadrul aceleiași etape a Diviziei A1. Meciul este programat pentru sâmbătă, 13 ianuarie, la ora 17:00, și se va desfășura în Sala Dinamo. Echipa feminină a lui Dinamo are nevoie de sprijinul fanilor pentru a obține o victorie importantă în fața echipei din Brașov.

Astfel, în această săptămână, suporterii echipei Dinamo au ocazia să urmărească și să susțină echipele lor în trei competiții diferite. Este un prilej de bucurie pentru fanii echipei, dar și o provocare pentru jucători, care trebuie să se pregătească și să se concentreze pentru aceste meciuri. Sperăm că toate cele trei echipe ale lui Dinamo vor obține rezultate bune și vor aduce bucurie suporterilor lor.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

Programul dinamoviștilor în săptămâna 8-14 ianuarie 2024 Baschet. LNB Getica 95 (etapa 17), vineri 12 ianuarie, ora 17:45: Dinamo – SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara. Sala Dinamo Volei masculin. Divizia A1 (etapa 12), vineri 12 ianuarie, ora 17:00: Explorări Baia Mare – Dinamo Volei feminin. Divizia A1 (etapa 12), sâmbătă 13 ianuarie, ora 17:00: Dinamo – Corona Brașov. Sala Dinamo #Dinamo #baschet #volei


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Noul BMW M2

Performanta si eleganta: Noul BMW M2

Noul BMW M2 a fost lansat recent, aducând cu el o mulțime de inovații și upgrade-uri care îl fac...

Read More...

Sărbătorita zilei la CS Dinamo – 13 iunie: Bianca BECALI, medaliată cu bronz la Mondiale și Europene în proba individuală de sabie

Astăzi, la CS Dinamo, sărbătorim o sportivă de succes, Bianca Becali, născută în 1988, care a obținut medalii de...

Read More...
[FOTO] Respect și memorie eternă! Ziua Eroilor a fost marcată și la Lugoj

Omagierea Eroilor în Lugoj, de Ziua Înălțării Domnului

În ziua de 13 iunie, orașul Lugoj a comemorat Ziua Eroilor, marcând totodată și sărbătoarea Înălțării Domnului. Evenimentul a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro