Premierul Marcel Ciolacu: Vom renegocia PNRR până pe 31 august pentru a repriori…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va renegocia Planul Național de Redresare și Reziliență până pe 31 august, pentru a reprioritiza proiectele de care România are cu adevărat nevoie. Acesta a criticat cheltuielile excesive cu pensiile și pensiile speciale, afirmând că trebuie să găsească soluții pentru închiderea acestui jalon și pentru reformarea administrației de stat. Ciolacu a subliniat că este crucial să se ia măsuri în acest moment, mai ales în zona bugetară, și că România se confruntă cu un moment dificil în privința asumării deficitului. În caz contrar, premierul și-a declarat disponibilitatea de a-și pune mandatul pe masă și de a se întoarce la români, deoarece aceștia au întotdeauna dreptate.

Premierul Marcel Ciolacu: Vom renegocia PNRR până pe 31 august pentru a reprioritiza proiectele de care România are cu adevărat nevoie – nu ce au visat noaptea nepricepuții care au lăsat cel mai mare deficit bugetar din istoria modernă a țării!
Trebuie să scoatem acel procent aberant de 9,4 din PIB legat de cheltuielile cu pensiile, să negociem cum vom închide jalonul cu pensile speciale și să reformăm administrația de stat!
Ar fi o greșeală pe care eu nu mi-o asum sub nicio formă ca noi să nu luăm anumite măsuri, în acest moment, când trebuie luate, mai ales în zona bugetară.
Noi avem creștere economică și vom avea creștere economică! România nu intră în recesiune, dar are un moment de depășit în ceea ce privește asumarea deficitului.
Dacă nu se înțeleg aceste lucruri eu îmi pun mandatul pe masă și ne întoarcem la români, fiindcă românii au întotdeauna dreptate!

Data: 2023-08-08 16:59:20

Foto: Facebook sau Pixabay

Acest articol a fost scris de AI Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

2 commentsOn Premierul Marcel Ciolacu: Vom renegocia PNRR până pe 31 august pentru a repriori…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro