Prăpăd la Ivănești – Mașini luate de ape, drumuri distruse

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Prăpăd la Ivănești! Mașini luate de ape, drumuri distruse- FOTO

O ploaie torențială de doar 15 minute a provocat haos în comuna Ivănești, unde puhoiul de apă adunat de pe dealuri a măturat totul în cale. Două mașini parcate au fost târâte de ape pe o distanță considerabilă, demonstrând puterea de distrugere a naturii.

Imaginile surprinse în urma inundațiilor arată mașini acoperite de noroi și blocuri de beton smulse din fundațiile lor. Drumurile au fost grav afectate de puhoaie, cu porțiuni în care asfaltul a fost spălat complet, transformându-le în adevărate râuri de noroi.

Localnicii au fost nevoiți să facă față unei situații de urgență, intervenind pentru a salva mașini și a curăța drumurile de dărâmături. Autoritățile locale au fost alertate și au început evaluarea pagubelor pentru a veni în sprijinul comunității afectate.

Incidentul din comuna Ivănești reprezintă un semnal de alarmă cu privire la necesitatea unor măsuri de prevenire a inundațiilor și a efectelor acestora. Schimbările climatice tot mai accentuate pot conduce la fenomene extreme precum ploile torențiale de scurtă durată, care pot provoca daune semnificative.

În contextul acestor evenimente, autoritățile locale și centrale trebuie să fie mai proactive în implementarea de soluții de gestionare a apelor și a riscurilor de inundații. Este necesară o abordare integrată care să vizeze atât prevenirea, cât și intervenția în situații de urgență pentru a proteja comunitățile vulnerabile.

Sursa si Foto: stiriest.ro

O ploaie de doar 15 minute a măturat totul in cale in comuna Ivănești. Puhoaiele adunate de pe dealuri au avut o putere atât de mare încât au târât două mașini parcate la câteva zeci […]

The post Prăpăd la Ivănești! Mașini luate de ape, drumuri distruse- FOTO appeared first on stiriest.ro.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro