Performanțe impresionante ale echipei de gimnastică Dinamo la Campionatul Național de junioare: patru titluri la individual compus și opt medalii de aur în finalele pe aparate

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La recentele Campionate Naționale de gimnastică artistică pentru junioarele I, II și III, desfășurate la Deva, gimnastele de la Dinamo au reușit să obțină rezultate remarcabile. Din cele șapte titluri la individual compus, patru au fost câștigate de gimnastele dinamoviste: Adelina Ionescu, Aniela Tudor, Anastasia Stancu și Medeea Matei. Performanțele lor au fost completate de numeroase medalii obținute în finalele pe aparate.

La categoria junioare I, nivel 2 (14 ani), Adelina Ionescu a ocupat primul loc la individual compus, primul loc la sărituri și locul trei la paralele.

La categoria junioare II, nivel 4 (12 ani), Aniela Tudor a obținut primul loc la individual compus, locul trei la paralele, primul loc la bârnă și primul loc la sol. Antonia Cârciog a ocupat locul doi la bârnă și locul trei la sol.

La categoria junioare III, nivel 6 (10 ani), Anastasia Stancu a câștigat primul loc la individual compus, primul loc la sărituri, primul loc la paralele și primul loc la sol.

La categoria junioare III, nivel 7 (9 ani), Medeea Matei a obținut primul loc la individual compus și primul loc la bârnă, iar Renata Croitoru a ocupat primul loc la sărituri.

Rezultatele de excepție obținute de gimnastele de la Dinamo sunt rezultatul muncii susținute a unui colectiv de antrenori de valoare, printre care se numără Lăcrămioara Moldovan, Anca Drăghici, Dan Potra, Cristian Bățagă, Cristian Moldovan (performanță) și Alexandra Tudorache (coregraf).

Felicitări tuturor gimnastelor și antrenorilor implicați în aceste performanțe remarcabile!

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

Gimnastele de la Dinamo au strălucit la naționalele de junioare I, II și III de la Deva. Patru dintre cele șapte titluri la individual compus au fost câștigate de gimnastele dinamoviste: Adelina Ionescu, Aniela Tudor, Anastasia Stancu și Medeea Matei. Palmaresul secției de la Dinamo a fost completat cu multe alte medalii în finalele pe aparate:

Junioare I, nivel 2 (14 ani)
Adelina Ionescu – loc 1 la individual compus, loc 1 la sărituri, loc 3 la paralele

Junioare II, nivel 4 (12 ani)
Aniela Tudor – loc 1 la individual compus, loc 3 la paralele, loc 1 la barna, loc 1 la sol
Antonia Cârciog – loc 2 la bârnă, loc la 3 sol

Junioare III, nivel 6 (10 ani)
Anastasia Stancu – loc 1 la individual compus, loc 1 la sărituri, loc 1 la paralele, loc 1 la sol

Junioare III, nivel 7 (9 ani)
Medeea Matei – loc 1 la individual compus, loc 1 la bârnă
Renata Croitoru – loc 1 la sărituri

Antrenori: Lăcrămioara Moldovan, Anca Drăghici, Dan Potra, Cristian Bățagă, Cristian Moldovan (performanță), Alexandra Tudorache (coregraf)
Felicitări tuturor!

#Dinamo #gymnasticsAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

15 commentsOn Performanțe impresionante ale echipei de gimnastică Dinamo la Campionatul Național de junioare: patru titluri la individual compus și opt medalii de aur în finalele pe aparate

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro