Patru juniori medaliați la Campionatul de Șah al Uniunii Europene: Bianca Alexandra Ciocîrlan – locul 1 (F14)

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Avem 4 juniori medaliați la Campionatul de Șah al Uniunii Europene: Bianca Alexandra Ciocîrlan – locul 1 (F14) Vladimir Sofronie – locul 1 (U10) Alexandru-Ioan Constantinoiu – locul 2 (U12) Melania Grigore – locul 3 (F8) Felicitări, copii!

Este o mare bucurie să vedem că tinerii noștri șahiști au obținut rezultate remarcabile la Campionatul de Șah al Uniunii Europene. Aceștia au demonstrat talent, muncă și pasiune pentru acest sport minunat.

Unul dintre cei mai străluciți jucători ai competiției a fost Bianca Alexandra Ciocîrlan, care a obținut medalia de aur la categoria F14. Performanța sa este cu atât mai impresionantă cu cât a concurat cu sportive talentate și experimentate. Felicitări, Bianca, pentru această realizare remarcabilă!

De asemenea, Vladimir Sofronie a obținut medalia de aur la categoria U10. Chiar dacă este la începutul carierei sale în șah, Vladimir a demonstrat că are un potențial imens și că poate concura cu cei mai buni jucători din Europa. Bravo, Vladimir, pentru acest succes meritat!

Alexandru-Ioan Constantinoiu a adus o altă medalie acasă, obținând locul 2 la categoria U12. Performanța sa este cu atât mai notabilă cu cât a concurat cu jucători talentați și experimentați. Felicitări, Alexandru-Ioane, pentru această performanță excelentă!

Nu în ultimul rând, Melania Grigore a obținut medalia de bronz la categoria F8. La o vârstă fragedă, Melania a demonstrat că are potențial și că poate ajunge departe în acest sport. Felicitări, Melania, pentru acest rezultat deosebit!

Aceste performanțe remarcabile ale juniorilor noștri demonstrează că România are un viitor promițător în șah. Este important să susținem și să încurajăm tinerii talentați în continuarea lor în acest domeniu. Felicitări încă o dată, copii, sunteți o adevărată sursă de mândrie pentru noi!, a transmis astăzi Federația Română de Șah.

Avem 4 juniori medaliați la Campionatul de Șah al Uniunii Europene: Bianca Alexandra Ciocîrlan – locul 1 (F14)
Vladimir Sofronie – locul 1 (U10)
Alexandru-Ioan Constantinoiu – locul 2 (U12)
Melania Grigore – locul 3 (F8) Felicitări, copii!





Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

România a obținut locurile 4 la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Rimini

Prima zi de concurs la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Rimini a fost una plină de provocări...

Read More...

Revigorarea minții în natură: Beneficiile antrenamentului în aer liber pentru sănătatea mentală

Revigorarea minții în natură: Beneficiile antrenamentului în aer liber pentru sănătatea mentală În era modernă, în care agitația și stresul...

Read More...

Machu Picchu: Măreția unui tărâm pierdut

Machu Picchu: Măreția unui tărâm pierdut Machu Picchu este un sit arheologic unic, situat în munții Anzi din Peru. Acesta...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro