Participarea la Bucharest Grand Prix Rapid – Informații Importante

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Sâmbătă are loc Bucharest Grand Prix Rapid, un eveniment dedicat iubitorilor de șah. Participanții sunt rugați să ajungă la ora 13:30 pentru a evita aglomerația la intrare în clădirea Palatului Parlamentului.

Pentru a putea participa la competiția juniorilor, Grand Prix – Educație prin Șah, cei interesați trebuie să fie prezenți la ora 9:00. Este important să aveți asupra voastră un act de identitate pentru a putea intra în incintă.

Evenimentul promite să fie unul plin de provocări și emoții pentru pasionații de șah, indiferent de vârstă sau nivel de experiență. Concurența este strânsă, iar fiecare mutare poate face diferența între victorie și înfrângere.

Bucharest Grand Prix Rapid reprezintă o oportunitate excelentă pentru jucătorii de șah de toate vârstele de a-și demonstra abilitățile și de a se întâlni cu alți entuziaști ai acestui joc fascinant.

Să ne vedem sâmbătă la Bucharest Grand Prix Rapid și să trăim împreună emoțiile unei competiții deosebite!
Sursa: Federația Română de Șah.

Sâmbătă ne vedem la Bucharest Grand Prix Rapid! Vă reamintim că ora la care trebuie să ajungeți sâmbătă este 𝟭𝟯:𝟯𝟬 pentru a scurta timpul de așteptare la intrare. De asemenea, este obligatoriu să aveți un act de identitate pentru a intra în clădirea Palatului Parlamentului. Pentru competiția juniorilor, Grand Prix – Educație prin Șah, ora la care trebuie să ajungeți este 𝟵:𝟬𝟬. Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro