Parteneri la Festival!…

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Parteneri la Festival!

Comitetul Olimpic și Sportiv Român se numără printre partenerii celui mai mare eveniment multisportiv din România, @Sports Festival ediția a IV a.

Timp de 4 zile, între 1-4 Iunie, Cluj Napoca redevine capitala sportului!

Participanții vor avea ocazia să încerce peste 20 de sporturi, olimpice și neolimpice, să asiste la sesiunile SportsTalks în care oameni din sport își expun poveștile și să se bucure deopotrivă de mișcare și nenumăratele activități pregătite de organizatori pentru această ediție, la care adulții își pot testa abilitățile într-un circuit tip Survivor. Ori dacă iubiți sportul doar din postura de spectator, deși este greu să participi pasiv la Sports Festival, vă puteți bucura de un meci de fotbal spectaculos care va aduce față în față echipele România Legends și Galatasaray Legends.

Cei care iubesc alergarea se vor bucura de activitatea lor favorită la Crosul Supereroilor în data de 4 Iunie, iar parte din taxa de organizare va fi donată către Fundația Metropolis pentru renovarea secției de Neonatologie a Clinicii ”Dominic Stanca” din Cluj-Napoca.

Ca și la ediția precedentă, Team România va fi reprezentată de numeroși sportivi, însă la această ediție campionii vor fi cei care îi vor aplauda și încuraja pe cei mai mici dintre participanți! Copiii care vor completa pașapoartele sportive la fiecare atelier, însoțiți de un adult, vor avea ocazia să trăiască emoția unei festivități de premiere la standul COSR, unde vom organiza sesiuni foto și autografe cu campioni de renume precum Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu sau Gianina Beleagă.

Totodată, pe întreaga durată a festivalului, vom expune la standul COSR o serie de obiecte personale, cu semnătură, ale campionilor români pe care primii 1000 de vizitatori le pot câștiga înscriindu-se la tombola organizată pe perioada festivalului.
Totodată, micuții vor avea ocazia să le transmită un gând bun și încurajări

sportivilor care se pregătesc pentru Jocurile Europene Cracovia Malopolska, iar noi ne vom asigura că toată energia lor le va fi transmisă reprezentanților #TeamRomania pe care îi veți putea urmări în lupta lor pentru medalii la TVR.

Mai multe detalii despre participarea COSR aflați de pe contul nostru de Instagram olympicromania

Foto: Facebook/SportsFestival

#TeamRomania #COSR #SportsFestival
Data: 2023-05-31 08:00:03

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Concertele de la Cluj-Napoca și București ale legendarului tenor PLACIDO DOMINGO vor fi REPROGRAMATE

București, 19 februarie – Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-și anuleze călătoria în România, din motive medicale;...

Read More...

2 commentsOn Parteneri la Festival!…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro