Ovidiu se întoarce la Constanța: Crosul Ovidio Running 2024!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Ovidiu se întoarce acasă, la Constanța, în cadrul proiectului SCORE, finanțat de Comisia Europeană prin Programul ERASMUS +. Clubul Sportiv Farul și Universitatea Ovidius se unesc pentru a organiza Crosul Ovidio Running în stațiunea Mamaia pe data de 20 aprilie 2024.

Evenimentul reprezintă o oportunitate importantă pentru comunitatea locală, oferindu-le locuitorilor și turiștilor posibilitatea de a participa la un eveniment sportiv de amploare. Prin implicarea celor două entități, se promovează mișcarea și sănătatea, încurajând astfel un stil de viață activ.

Crosul Ovidio Running nu reprezintă doar o competiție sportivă, ci și un prilej de a celebra reîntoarcerea lui Ovidiu în orașul său natal. Participanții vor putea alerga pe malul mării, într-un cadru natural deosebit, ceea ce va contribui la crearea unei atmosfere speciale și motivante.

Prin organizarea acestui eveniment, se pune în valoare colaborarea dintre instituțiile locale și educaționale, evidențiind importanța parteneriatelor în promovarea sportului și a educației. De asemenea, se subliniază implicarea activă a tinerilor în proiecte de amploare, precum și dorința lor de a se implica în comunitate și de a contribui la dezvoltarea acesteia.

Crosul Ovidio Running reprezintă un pas înainte în promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos în rândul locuitorilor din Constanța. Prin participarea la acest eveniment, oamenii au ocazia să se bucure de mișcare, natură și să se simtă parte dintr-o comunitate unită și activă.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Ovidiu se întoarce la Constanța! Ovidio Running 2024! Proiectul SCORE, finanțat de Comisia Europeană prin Programul ERASMUS + trece la nivelul următor. Pe data de 20 aprilie 2024, Clubul Sportiv Farul, în parteneriat cu Universitatea Ovidius, organizează Crosul Ovidio Running în stațiunea Mamaia.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Bugetare participativă la nivelul județului Tulcea!

Consiliul Județean Tulcea implementează bugetarea participativă

Consiliul Județean Tulcea va implementa în 2024 mecanismul de bugetare participativă, oferind cetățenilor posibilitatea de a propune și vota...

Read More...
Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro