O nouă întâlnire cu firmele de consultanță din regiune a avut loc miercuri, 13 septembrie.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

O nouă întâlnire cu firmele de consultanță din regiune a avut loc miercuri, 13 septembrie, organizată de ADR Sud-Vest Oltenia. Scopul acestei sesiuni de informare a fost de a veni în sprijinul potențialilor beneficiari ai programelor pe care le gestionează ADR.

Discuțiile s-au axat în principal pe oportunitățile de finanțare pentru mediul privat. Potrivit domnului Alexandru Stănescu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia, apelurile pentru IMM-uri și microîntreprinderi din cadrul Programului Regional Sud-Vest Oltenia sunt pregătite, însă se așteaptă lansarea apelului prin Programul Tranziție Justă. Conform informațiilor disponibile, lansarea acestuia ar urma să aibă loc la începutul lunii octombrie, iar depunerea cererilor de finanțare va începe în jurul datei de 1 decembrie.

În cadrul întâlnirii, domnul Marius Vărgatu, directorul general adjunct al ADR Sud-Vest Oltenia, a îndemnat firmele de consultanță să fie active încă din perioada în care ghidurile sunt în consultare. Acestea au contact direct cu solicitanții și știu foarte bine care sunt nevoile acestora. Este important ca aceștia să fie informați cu privire la oportunitățile de finanțare, ținând cont de faptul că există trei programe gestionate de către ADR Sud-Vest Oltenia.

Directorul general al AM PR, domnul Cătălin Catană, a vorbit și el despre oportunitățile de finanțare pentru mediul privat din regiune prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia și a oferit detalii despre ghidurile pentru IMM-uri și microîntreprinderi aflate în consultare publică.

Această întâlnire reprezintă un pas important în susținerea mediului privat din regiunea Sud-Vest Oltenia. Prin intermediul programelor de finanțare gestionate de către ADR, se oferă oportunități pentru dezvoltarea afacerilor și atragerea de investiții. Firmele de consultanță au un rol esențial în această ecuație, având în vedere că pot oferi asistență și consultanță în procesul de accesare a fondurilor europene și rambursabile.

Programul Regional Sud-Vest Oltenia reprezintă o sursă importantă de finanțare pentru IMM-uri și microîntreprinderi din regiune. Lansarea apelului prin Programul Tranziție Justă aduce noi oportunități de finanțare și dezvoltare pentru afacerile din zonă. Astfel, este esențial ca firmele de consultanță să fie la curent cu informațiile și să sprijine solicitanții în procesul de accesare a acestor fonduri.

Prin organizarea acestor întâlniri și sesiuni de informare, ADR Sud-Vest Oltenia și AM PR își propun să ofere sprijin și asistență în vederea dezvoltării economice a regiunii. Este important ca mediul privat să fie conștient de oportunitățile de finanțare disponibile și să beneficieze de suportul necesar în procesul de accesare a acestora.

#ADRSVOltenia #DezvoltămOltenia #RegioSudVest #PRSVOltenia #ProgramulRegional #regiuneasudvest #Oltenia #firmedeconsultanță #autoritățipublice #finanțări #investiții #fondurieuropene #fondurinerambursabile

Sursa: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

O nouă întâlnire cu firmele de consultanță din regiune a avut loc miercuri, 13 septembrie.

Sesiunea de informare a fost organizată de ADR Sud-Vest Oltenia pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari ai programelor pe care le gestionează. Discuțiile au vizat, în principal, oportunitățile de finanțare pentru mediul privat.

„Apelurile pentru IMM-uri și microîntreprinderi din cadrul Programului Regional Sud-Vest Oltenia sunt pregătite, dar așteptăm apelul care va fi lansat prin Programul Tranziție Justă. Din informațiile pe care le avem, lansarea ar urma să aibă loc la începutul lunii octombrie, iar depunerea cererilor de finanțare va începe în jurul datei de 1 decembrie”, a precizat domnul Alexandru Stănescu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia.

„Vă rugăm să fiți activi încă din perioada în care ghidurile sunt în consultare, pentru că dumneavoastră aveți contact direct cu solicitanții, știți foarte bine care sunt nevoile lor. În funcție de interesul și dorința potențialilor beneficiari, să le explicați care sunt oportunitățile, luând în considerare faptul că există trei programe gestionate de către ADR Sud-Vest Oltenia”, a spus domnul Marius Vărgatu, directorul general adjunct al ADR Sud-Vest Oltenia.

Și directorul general al AM PR, domnul Cătălin Catană, a vorbit despre oportunitățile de finanțare pentru mediul privat din regiune prin Programul Regional Sud-Vest Oltenia și a oferit detalii despre ghidurile pentru IMM-uri și microîntreprinderi aflate în consultare publică.

#ADRSVOltenia #DezvoltămOltenia #RegioSudVest #PRSVOltenia #ProgramulRegional #regiuneasudvest #Oltenia #firmedeconsultanță #autoritățipublice #finanțări #investiții #fondurieuropene #fondurinerambursabile

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

3 octombrie 1906: Mesajul SOS ("Save Our Souls", "Save Our Ship") a fost adoptat ca semnal internațional de forță majoră

Semnalul SOS – istoria și semnificația lui

Semnalul de alarmă "SOS" este cunoscut în întreaga lume ca fiind cel mai frecvent utilizat în codul Morse. Adoptat...

Read More...

“4 octombrie: 80 de ani de la nașterea lui Florian Pittiș”

Florian Pittiș a fost una dintre personalitățile remarcabile ale scenei artistice românești. Pe lângă talentul său ca actor, regizor...

Read More...
IMPACTPRESS

Flight Cirkus Jam: Spectacolul Magiei și Focului la Timișoara

Fundatia Flight va participa la sarbatoarea de celebrare a orasului Timisoara, care va avea loc intre 6 si 8...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro